Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı.Düğünden sonra ilişki imkansız oldu bir türlü yapamadık benden dolayı vajinusmus teşhisi konuldu tedavi gördüm ve çok şükür şu anda bir sıkıntımız yok.Eşim ilk günler çok istekliydi.yapamadığım için hem anlayışla karşıladı hem de bambaşka bir adam gibi oldu (yapamadığım için hakaret,bacaklarıma vurdu vs vs) benİm tedavi olmamla sorunu çözdük fakat şöyle bir sorunumuz var eşim isteksiz erken boşalıyor ön sevişmeyi çoğu zaman mecburiyetten yapıyor isteksiz bir şekilde ve hemen bitsin istiyor.Ben ne zaman yanaşsam beni reddetti sadece kendisi isterse oluyor ya da ben çok laf edersem isteksiz bir şekilde sanki yapılması gereken bir işmiş gibi çabucak yapıp bitiriyor beni deli etti 3 yıldır.Benim onurumu defalarca kırdı konuştuk çok konuştuk ama bir çözüme ulaşamadık.Sorum da şu
Eşim yokken kendi kendini tatmin ediyorum (bazen açık filimler izleyip mastürbasyonla) bezen de tedavi gördüğün zamandan kalma ufak penise benzeyen bi aletle(boyutu çok küçük) hala vajinal orgazm olamadım.
Eşimle bunu paylaşmalı mıyım sizce? Söylemek istiyorum ama acaba nasıl olur bilemiyorum.Yani zoruna gidip de kendine çeki düzen mi vermeye çalışır yoksa kendini kötü hissedip daha mı kötü olur her şey? Sizce ne yapmalıyım?
Çok kararsızım yardım edin lütfen
Tazeannee aynı rahatsızlığı yaşayan birisi olarak yazıyorum keşke yol yakınken geri dönseydin şimdi sen onun bacaklarına vursan anlar belki ne kadar sinir bozucu bir durum 🙄
Cidden birşey diyesim gelmiyor açıkça konuşmalısın anlar inşallah
deleted77 ahh geri dönebilseydim keşke çoook çok pişmanım(Dönemezdimki maalesef bizim oralarda hoş karşılanmaz böyle şeyler, Gelinliğinle çıktığın evden kefenle girersin mantığı var eşimle severek evlendik çok da severim kendisini iyi bir insandır fakat bana gelince umursamaz merhametsiz bir adam oluyor bu da benim canımı çok yakıyor.
deleted77 Dediğiniz gibi açıkça konuşmak istiyorum fakat nasıl karşılar bilmiyorum kendine çeki düzen verip bağlanır mı yoksa benden iyice soğur mu bilmiyorum
Tazeannee ne kadar sığ bir düşünce bu çok üzüldüm senin adına umarım ilerisi daha iyi olur 🙄
Tazeannee bence ona mecburmuşsun gibi davranma tavrını belli et seni kaybedebileceğini anlasın cinsellik olarakta yaklaşma ön sevişme olmadan sadece kendi işini halledip kalkacaksa kendini hiç boşa yormayacağını belirt
deleted77 bizzat babam söyledi bana bunu.Babamki geniş düşünen bir adamdır beni çok sever çok düşkün,o bile böyle söyledi düğünden hemen evvel.
Tazeannee özel bir durumun varmış ve çok üstüne gelinmiş şiddete kadar keşke bunu belirtseymişsin
deleted77 öyle yapıyorum İnan,ama o istediğinde bir şekilde oluyor dün ilk defa tamamen reddettim onu çok zoruna gitti.Bu şekilde mi davranayım bilmiyorum bazı düşünceler de bu yaptığımı doğru bulmuyor.erkek bu şekilde cezalandırılmaz diye amacım cezalandırmak değil hatasını anlaması ama onda da bu incelik yok. Çok süslenirdim fantezi elbise,gecelik makyaj topuklu ayakkabı vs yapardım şimdi hiçbirini yapamıyorum ona da söylüyorum bak sen böyle yaptığın için içinden yapmak gelmiyor diyorum tamam hayatım bundan sonra daha dikkatli olacağım diyor o an işini görüyor kaldığımız yerden devam ..sar başa
deleted77 kendince çok pişman olmuş çok cahilce bir davranışmış güya,7 yıl boyunca o günü beklemiş de hayal kütüklüğünü uğramış ondan öyle saçmalamış.Sanki ben çok istedim ilk gecemin öyle berbat geçmesini ağlamayı ki vajinusmus olduğumu da ben söyledim ona kabul etmedi saçmalama kendi kendine hastalık tanısı koyma,bir şeyin yok sadece çok kasıyorsun diyordu(vajinusmusun tanımı bu bir nevi)
Tazeannee basindan yapmissin bence hatayi ne demek olmuyor diye vurmak hakaret etmek baslarim oyle adama ben onun gozunde sadece findik kadar a*danmi ibaretim yapamiyorum diye vuracak vok ayip cok yazik bende hemen yapamadim ama esim asla ustume gelmedi hatta yapmayalim tamam bosver dedi benim canim yandikca o sana oyle yaptikca sen yapicaksanda yapamazsin zaten cahillik baska birsey degil ve orgazm konusundada acik acik konusmalisin ben ozel hayat konusunda asla kasmam bunu istiyprum soyle yap bunu yap diye herzaman soylerim oda soyler fikir alisverisinde bulunmakta fayda var mesela bende vajinal olamiyorum ve esimede acik acik soyledim ben olmak istiyprum arastiralim napilmasi gerekiyorsa yapalim dedim tamam dedi nedn utamip sıkılalim neden ters tepki versinki birlikte oturup cozum aramak varken acik acik konus siz birbirinizle evlisiniz o senin ihtiyacıni karsilamak zorunda sen onun nasil karsiliyorsan hersey karsilikli bana gore..
Tazeannee tamamen cahilce düşünen bir eşin var 🤷♀️
Cezalandırmak değilde anlamasını sağlıyorsun sen sadece seç için bir obje değilsinki
LiTeraRy inanın çok konuştuk haddi hesabı yok bu konuşmaların ama verdiği cevap da yaptıkları hiç değişmedi.Hiö unutamıyorum bu sözünü “aç bacaklarını diyordu açıyordum kasarak tam açılmıyordu diye,sen durmayı bile beceremiyorsun demişti” ben o zaman bir şey diyemedim ağlamaktan ama sonradan dedim ki kusura bakma ama ben senden başka birine hiç bacaklarımı açmadım onyğzdem tecrübem yok bilmiyorum dedim onun da zoruna gitti haliyle.abu tedaviden önce bir gün dedim ki yap bitsin artık bu çile ağlasam da zırlasam da yap dedim yastığı bastım kendi yüzüme bağıra bağıra ağladım o da çok uğraştı yapmak için ama malum vajinusmustan dolayı yapamadı.Bir gün de sinirden git ara yengeni ki arıyorsun anneni mi arıyorsun ne yaparsan yap sor öğren ne lazımsa bu da çok zoruna gitmişti.Ben ona rağmen uğraşıyorum evliliğimizi ve sex hayatımızı düzelmeye ama demek ki ben çok salağım.
deleted77 evet kendimi sadece işini gördüğü bir araç gibi hissediyorum kadın gibi değil.
Tazeannee babamda bana aynısını kuşağım bağlanırken dedı düğümlendım
Sedaysa13 nasıl babalar var anlamış değilim çok üzücü
Tazeannee bunu ona açıkça söylemelisin seninde duyguların var
deleted77 İnanın aklınıza gelebilecek her türlü şeyi söyledim ve denedim.Doktora gitmeyi de önerdim bak ben gittim tedavi oldum çok şükür bir sıkıntım kalmadı sen de git dedim tamam dedi gerisi gelmedi. Yeri geldi yataktan bir hışımla kalktım banyoya gittim giderken de söylene söylene (hazırlık yapmama değmiyor,banyo yapmama değmiyor diye ama nafile) sizce ilk yazdıklarımdaki gibi böyle bir şey yaptığımı ona söylemeli miyim? Onuru zedelenir daha mı kötü olur yoksa kafasına dank eder mi? Nasılsa kendi işini görüyormuş bana gerek yok ben de ne zaman canım isterse yaparım mı diye düşünür yoksa ben ne yapmışım ilişkim ne boyutlara gelmiş karım benden uzaklaşmış benim hemen bir şeyler yapmam lazım mı der
Sedaysa13 Ne kötü değil mi? Dayak da yesen susuyorsun çünkü gidecek bir kapın olmuyor.