İyi geceler hanımlar. Nasıl başlasam bilmiyorum 3 yıllık evliyim beden temizliğime kıla tüye çok dikkat ederim genelde duşumu alır o şekilde ilişkiye girerim ama neden bilmiyorum tenimde ve vajina içinde soğan ve sarımsak karışımı bir koku var ama bu koklayınca gelen bi koku değil sevişme sırasında afedersiniz yalama emme gibi durumlarda eşimin ağzında beliren bi tatmış. Oral yaptıktan sonra öpüşürsek eğer o kokuyu bende alıyorum eşimin ağzından. Bu durumdan dolayı ilişikiye veremiyorum kendimi sürekli kokuyor muyum rahatsız oluyor mu düşünceleri geçiyor aklımdan. Sarımsak soğan yemekler dışında hiç tüketmem çiğ olarak yıllardır pastırma yemiyorum. Ama neden böyle kokuyorum bilmiyorum. Bunun icin hangi doktora gitmem lazım. Lütfen yardımcı olur musunuz. Evlenmeden önce vajinam çok güzel kokardı elledikten sonra koklardım o koku beni cezbederdi artık o kokuda yok 😢

Hayirlisibegulum
    Benimde kuru soğan gibi bir koku oluyordu. İltihap enfeksiyon ve mantar yüzünden canım fitil kullanman gerek acilen antibyotik ve bakteri hapı var onlarla ancakkk tedavi olmanız şart. Vajinayı yıkamayın aslaaa sabun su vs birşey tutmayın kendi haline bırakın. Bolca su ve bol şekilde ev yapımı yoğurt kefir tüket canım hergun iç çamaşırını değiştir utule ve giyin inşallah atlatırsın eğer ilaçlar bittikten sonra yine başlarsa vagiflora diye bir fıtık var onu al özel probiyotik bu vajinadan kullanılıyor iç onunla da kurtulmuş olursun ☺️🙏

badgirl çok teşekkürler cevabınız icin. Ama bende dıştan koku veya mantar kaşıntı akıntı gibi hiç bir problem yok. Bu dediğim tat sanki tenimin altından geliyor. Misal sevişme anında eşim tenimi emdiğinde bu tadı aldığını söylüyor ama asla koklayınca koku yok. Vajinamda da oral yaparken emince o koku oluyormuş. Oral sonrası öpüşme oluyorsa o tadı bende alıyorum eşimin ağzından ve hiç hoş değil

Hayirlisibegulum neticede vajinadan da geliyor bu koku canım eşin oral yapınca ağzı tenine de değerse senin bütün tenine de siner elini sürerse ellerinde siner bu koku her türlü temasla yayılır zaten koku degdikce tenine senin vajinal rahatsızlığın var bence derhal gorunmelisin.

Hayirlisibegulum bi ara benimde oluyordu sadece vajınam degıl ama terledıgımde sarımsak kokusu geliyordu banada ama ben yedıklerımden şüphelenmiştim o zamanlar

Hayirlisibegulum Labia ve kasıklarınızı düzenli olarak sabun ve ılık su ile yıkayın. Doğal pH dengesini daha fazla bozmamak için sabunu vajinanın ağzından iyice duruladığınızdan emin olun.

1. Nefes alabilen kumaşlar, özellikle iç çamaşırı giyin. Pamuk en iyi seçimdir. İpek, saten ve polyesterden kaçının.

2. Düzenli olarak dar pantolon giymeyin. Vajinanız doğal olarak nemi her zaman serbest bırakır. Giysi yüzünden nem kaçamazsa, bakteri dengesi bozulabilir. Bu koku ve tahrişe neden olabilir.

3. Parfümlü ve kokulu yıkamalardan kaçının. Kokuya yardım ettiğinizi düşünürken, daha da kötüleştiriyor olabilirsiniz. Çiftler de limit dışı olmalıdır. İyi bakterileri yok edebilirler ve denge bozulabilir. Bu vajinit ve tahrişe neden olabilir. Merak ettim baktım sende arastır istersen bir cok nedeni olabiliyormuş bunları yapıpta koku devam edıyorsa kadın doguma gıdın dıyor baharatlı yıyeceklerde yaparmış bide bol yogurt tuketin diyor

badgirl kadın doğuma mutlaka görüneceğim teşekkür ederim. Peki cildiye doktorunada bi görünsem nasıl olur

Ceren1234 bende yıllardır pastırma yemem ter kokusunu etkiliyor diye ama onun dışında baharatlı çok tüketmiyorum. Bu düşünce cinsel hayatımı çok etkiliyor aklım hep kokuyor muyum düşüncesinde

Hayirlisibegulum cildiyeye de gidin fakat siz önce kadın doğumdan tedaviyi bitirin eğer vajinal koku kesilirse esinizde koku yok derse teninizi kontrol edin belli olur bu sefer

Hayirlisibegulum
                Geçmiş olsun oncelikle de evlenmeden önce elleyip vajinasının güzel kokup kokmasını kontrol edeni de ilk defa gördüm bu forumda yaştan yaşa girdim yine aynı bir yaşıma daha girdim tekrardan geçmiş olsun

Hurdaci evlenmeden önce birliktelik yaşayanı şaşırmıyorsunuz da kokusuna bakana mı şaşırıyorsunuz? Sonuçta evlenmeden önce bi nişanlılık süreci oluyor insan kendini tanımalı bilmeli değil mi ? Siz hiç güzel kokup kokmadığınıza bakmıyor musunuz

Hayirlisibegulum
                  İnşallah bazen mantar kaşıntı hiç yapmaz. Enfeksiyon da kendini belli etmez. Ben sadece karın ağrısıyla gittimkadin dgma Dr bana dedi idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun falan şaşırdım kaldım bilemiyoruz yani canim sen yinede gözük