Gizemliibiriii Dün akşam ekmeğe alerjim olduğunu öğrendim ve ben her öğünümde ekmek tüketen biriyim sabah kahvaltıda ekmeksiz hiç bişey yiyemedim ekmeğin yerini doldurabilecek veya onu aramamam için ne yapmalıyımmm 😕🙃
Lagosiyawo Gizemliibiriii buğday glüten içerdiği için buğday ekmeğinde bulunduğundan ona alerjiniz vardır glüten bulunmayan şeyler tüketebilirsiniz araştırırsanız bulursunuz mutlaka ihmal etmeyin alerjinin ciddi boyutları gelişebilir
Catwoman Gizemliibiriii misir ekmeği yapabilirsiniz kahvaltilarda iyi oluyor. Karabugday unundan da denedim ama gluten olmayinca kıyır kıyır gibi oluyor alternatif geliştirmekte fayda var
Busrakrsnf Gizemliibiriii o durum bende var ama ben yurtdışında yaşadığım için pel fazla sıkıntı çekmiyorum nohut ekmeği yapabilirsin mercimek ekmeği yapabilirsin yada glütensiz unlar var onları alıp o şekilde kendinde yapabilirsin 🥰 çok geçmiş olsun canım bu arada :)
Gizemliibiriii deleted77 evet özellikle gluten ama extradan da hiç bi ekmeği yemememi önerdi doktorum
Minimall Ekmek degildir sadece içimde gluten olan herşeyi tüketemssiniz mağlesef kliktak diye bir uygulama var ürünün barkotunu okutup içinde neler oldugunu görebilşyorsnz