Kızlar adet günüm geçti de sizce hayalet çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum ? Ben geç yumurtlama dönemine giriyorum ilk hamileliğimde de 17 gün sonra net çift çizgi çıkmıştı. Geç döllenme oluyor yani. Şuan 7 gün geçti hala adet olamadım sizce hayalet çizgi var mı ?

MonaRoka burda çok kişiye var diyende oldu yok diyende bazıları Tabiki hayal kırıklığına uğradı üzücü bir durum olabiliyor kan testi versen daha sağlıklı olur inşallah vardır 🙏🏻 bana yok gibi geldi kaç dakika sonra oldu böyle

deleted77 çok planlı bi durum değil olmasa üzülmem aslında ama kaç gündür adetim çok gecikti canım. Geç yumurtladığımı bildiğim için bugün yinede bi test yapmak istedim. 3-5 dk içinde böyle oldu testim hemen çekip sormak istedim atmadan önce. Çok teşekkür ederim 🙏😇

Nimess ya bende emin olamadım o yüzden sorayım dedim bana silikmiş gibi geldi . Geç yumurtluyorum o yüzden kendimi bildiğim için varsa da silik çıkabileceğini düşündüğüm için emin olamadım canım ☺️

MonaRoka kan testi daha emin sonuç verir tabi kii olmadı bi kaç gün sonra tekrar bakarsın hayırlısı olsun her şeyin 😇

Nimess haklısın canım bekleyeyim birkaç gün daha olmazsam bi test daha yapacağım duruma göre doktorumdan randevu alırım . Teşekkür ederim ☺️🙏

KirmiziOjeli doktorumu aradım canım durumumu biliyor silikte olsa bir çizgi gördüğüm için gel kan testi ver bakalım mutlaka dedi ☺️ Ay heyecanlandım 🙈

Selale sabah kan vermeye gideceğim bana da var gibi geliyor ama hayırlısı ☺️

MonaRoka istoysan olur inşAllah Allahtan umut kesilmez🙏🏻🙏🏻olursa bizlede paylaş😊

Selale bir oğlum var 2 yaşına 1 ay kaldı. Ona kardeş düşünüyorduk bu ara zaten ama bakalım inşallah olmuştur. Sabah dr gideceğim sizinle de paylaşacağım ☺️😇😇

MonaRoka Allah nazarlardan saklasin😊hadi inşAllah güzel haberlerle gelirsin😊😇