Selam kızlar benim tam 1 aydır adetim gelmiyor 2 3 kez test yaptım negativ çıktı sizce hamile miyim testler bazen yanıltabiliyormu insanı ?
Salı günü randevum var bakalım ne çıkacak

Sbrlkkra tam olarak testi adet tarihinizden kaç gün sonra yaptınız

Deryasss Midem ekwiyo sanki yaniyo sizde bilmiyorum ne diyolar bizde gijgiryo diyolar

Revane ben ıkı kere hamılelık gecırdım hıc olmadı oyle bende cnm

Deryasss Dokununca agriyor.Bu gunde karnim agriyo sanki adet olacakmiw gibi😔

Revane benımdd karnım armıyo ama boyle özel bolgede bı sızlama bı adet gelıcekmıs gıbı oluyo gogsumun bırı daha çok acıyo otekı pek acımıyo

Revane güç umudum yok benım bu ay senın kaç gün var canım gelmsıne

Deryasss gercı ben ıkı hamılelık gecırdım onlarda goguslem acırdı ve özel bolgede bıseyler olurdu ama adet gunum gelmeden oncemı gunu gecıncemı onu hatırlamım ama gecen ayda ule oldu adet oldum sadece bu ay galıba sıvılce cıkmadı geçen ay arka arkaya cıktıdı bunayda bır tane küçük cıktı ama hemen gectı ızı bıle kalmadı

Sbrlkkra

Hayır ben 1 ay görmedim gittim enfeksion çıktı gecikme ondanda oluyor genede bi hastaneye gidin

Benim aşırı derecede uykum var normalde uykucu olmadıgım halde öğlen bile uyuyorum sonra miğdemde sanki bir şişkinlik var miğde bulantım yok