angell1 bütün yorumlarınızı okudum. En başta adetle kızlık zarının hiç bir şekilde bir bağlantısı yok. Hele ki bekarken hiç bir kadın doğum doktoru benim kızlık zarıma bakım var mı yok mu demediğiniz sürece asla alttan muayene etmez böyle bişey yok. Bende sağlıkçıyım bekarken de evlendikten sonra da defalarca doktora gittim öyle bişey yok. Açıkca buraya yazsan kimse seni yargılamaz biz birbirimizi tanımıyoruz. Bişeyler de yaşamış olabilirsin ama buraya yorum yapanların çoğunun yaşı eminim senden büyüktür tecrübe sahibidir yani söylediklerinin mantıklı bi tarafı yok. Kızlık zarına gelince zaten o konuya takık bir aileye , bir kocaya gidersen ki bu sana asla saygı duymadıklarını gösterir hiç bir zaman mutlu olamazsın. Eğer sağlıksal bi durumun varsa seni seven bilinçli sana saygı duyan bi insan xaten bunu sorun etmez. Benim eşimin ailesi de aşiret. Hataylı üstelik baya da gelenekçiler. Ama eşim asla çarşafmış neymiş bunları birileri görsün muhabebtine girmedi. Mahremimiz sonuçta. Ama eğer bişeyler yaşadın ve pişmansan evleneceğin zaman bunu eşinle paylaşman en doğrusu olur yaşın daha genç zaten bunları düşünme önüne bak eğitimine bak.