• Cinsellik
  • Epimedyumlu macun mu geciktirici sprey yada krem mi?

OxyGenn Bence önce sprey deneyin ben ağız yolu ile alınan cinsel ürünlerden çok korkuyorum bi yan etki yapar diye

Macun aldım ama eşim de erken boşalma yok öylesine daha uzun tutsun die ama eşim manyak mısın sen değişik değişik şeyler cikarion dedi:) attı .

Yazmıştım size görmediniz sanırım, yine yazayım . Macunu öneririm. Spreyi de macun bitince kullanıyor eşim ama spreyde oral yapınca insanın ağzı uyuşuyo. Macun bitkisel zaten hiç bir yan etkisi de yok eşim 2 yıldır kullanıyor . 45-50 dk sürüyor macunu yediğinde diğer türlü kullanmasa 5 dkda hemen boşalıyor . Macunsuz ilişkiye girmiyoruz diyebilirim

Kamelia hangi macunu kullaniyorsunuz kız. 😂bizim ki de 10 dk sürüyor valla. Şimdiye kadar eşimle bu erken boşalma konusunu konuşmadik ama artık bende uzun iliski istiyorum 😂

Sedaa epimedyumlu bitkisel macun canım aktarlarda satılıyor kolayca ulaşabilirsiniz. Sizin gene 10 dk sürüyomuş benim eşim 5 dk olmadan boşalıyordu 😂 macun sağolsun 40 dk sürüyor ama çok uzun oluncada vajinam sızlıyor . Kadın olmak ne Zor ya . Her şey bi dert 😄

Kamelia uzun sürse dert kısa sürse dert desene 😂 erkekler icin sıkıntı yok ama biz kendi zevkimizin peşindeyiz 😂 geçen bizimde 5 dk sürdü kız. Ama iliskiye girmeden ön sevisme baya uzundu 😂 tam orgazm olacagim sirada iliskiye girdik ,5 dk sürdü ama ikimizde ayni anda doruklara cıktık. Bu taktigi eşim yeni ögrendi 😂😂

Sedaa 😄😄 en güzeli birlikte orgazm olmak zaten, müthiş oluyor 😍. Geçen eşim macun kullandı 40 sürdü ama dedim ölücem artık boşall😂 bi hafta boyunca yaklaşma bana içim sızladı dedim.. zevk gitti, çin işkencesine dönüştü mevzu 😂😂

Kamelia hhaahaa 😂😂 kısa ilişkiye alışkın olunca ,uzun ilişki ters tepki yaptı desene 😂 zamanla alışırsın belki 😂 bende yarın bi deyim eşime bakalim ne tepki verecek bu macun konusunda 😂 yok mok derse yumruğu yer kafasına 😂😂

Sedaa tabii bünye alışık değil canım napiyim😂😂 birde görevden geldi 20 gün yoktu evde . Adam dolmuş taşmış 😄😄. Ben bebeğimize bakarken sen git macunu ye . Bi geldi baktım sapıtmış kolumdan tuttu beni odaya götürüyo. Beş dk sürer sandım . 40 dk sürdü . Güzeldi ama içim yanmayaydı iyidi 😂😂

Sedaa bol eğlenceler o zaman kuzum şimdiden, anın tadını çıkar 🌸🥰

Kamelia ben dün akşwm dizin attiğiniz resmi eşime attim denemek istermisin diye oke fikirlere acık biri allahtan trendyoldan sipariş verdik baklim nasi olacak bizim ole pek kısa sürmuyo 20 25 dk fln ama genede bi sordu memnun değilmisin kısa mi sürüyo diye

Lentlily bu macun cidden çok iyi . Yani ayıptır söylemesi eşim bunu kullanınca benim pertim çıkıyor öyle söyliyim . 40 dk filan sürüyor. Pişman olmazsınız 🌸

Kamelia ya be macunun tadi nasil 😁 bunu direk dwgilde biseyler karistirip gizli saklı yedirmem mümkün degil m8 😁

Mavisim20 tadını bilmiyorum hiç yemedim ben ama eşim fena değil der 😄. Sandviç yap kahvaltıda, ekmeğinin arasına sür yesin 😂😂

Kamelia kek falan yapip icine katsam hamurun olur mu acaba 😁 zehirlemeyeyim bide sonra adami