Neriismail12 Bizde var valla ilişkide özellikle tlf msjlaşırız sürekli hala ilk gün ki gibi çok seviyorum eşimi iyi ki var hala yeni gibiyim bir kızımız da var sizde nasıl kızlar 😂😂😂😂😂😂😂😂
Sessiz_Nota Neriismail12 1.5 yillik ayni cok şukur.Sevgimizde saygimizda cinsel hayatimizda verdigimiz degerde.😊Bizimde 1 kizimiz var
Guzel3 Neriismail12 4 sene 2 aylık evliyiz 18 aylık prensesimiz var çok şükür Rabbime hala aynıyız ilk günki gibi eşimin işten gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum resmen saat sayıyorum gün içerisinde beklemedigim zamanlar arar özlediğini söyler hala onsuz anneme bile gidip vakit geçiremem çok özlerim evde sürekli sarmaş dolaş iz o benim iyikim 😍
deleted77 Neriismail12 6 yıldır hep aynı hiç değişmedi şükür 🧿 Fakat hatırladığım kadarı ile daha önce eşinin sana ağır hakaret ettiğini yerine başkasının olacağını söylediği bir post açmıştın tam ben yazarken silmiştin hiç unutmuyorum 😅
Nietzsche deleted77 bunu bende hatırlıyorum, sürekli hakaret ediyormuş eşi ,nişanlı olsaydık şimdi yerinde başkası olurdu diyormuş 🤷♀️
Nietzsche deleted77 tartışma arasında öyle diyormuş ama ,post sahibinin açtığı başlıklara bakarsak eşini çok seviyor.10 posttan 35 i eşimi seviyorum 😂
deleted77 Nietzsche yaa şimdi baktım bende cidden öyle 😹😹 işte hayallerini yazıyorsa demekki 😅 buda bir problem aslında 🙄
Okay Maşallah gözünüzden hoç bir şey kaçmıyor.Bizde iki yıllık evliyiz şükür çok iyi her şey😂birazcık ben alınqanım onun dışında güzel giden evliliğimiz var🙏🏻❤️Kocam anne gibi bana😂😂😂
Ayisigi_012 Bizde iki buçuk senelik evliyiz 😍 çok seviyorum eşimi ❤️ biryere gitse 50 kere ararım ne zaman geleceksin nerde kaldın gel artık geç kaldın 😂😂😂 çabuk gel 😅
Suna Neriismail12 maşallah hep aynı birde mesajlaşıncamı anlıyorsun bunu 🙈 komik mi gülmüşsün alay eder gibi galiba sorun var ilişkinizde 😀
Lagosiyawo Neriismail12 yıllardır hala gözlerimin içine bakar kurban olurum ona çok seviyorum rabbim hepimizin ağzının tadını versin inşallah 🙏