Kizlar eşim sabah bana ilaç almak için dışarı çıktı, fakat benim kullandığım ilaç her eczanede olmadığı için evden 10 km uzaklıkta ki bir eczaneye gitmesi gerekiyordu sabah dediysem de 12 gibi fallan, evden çıktı bir iki saat oldu gelmeyince merak edip aradım, orda bulmadığını başka eczaneye baktığını söyledi her aradığımda taksi bekliyorum eve geliyorum gibi şeyler soyliyerek beni bir iki saat daha sallamis oldu tabi ben bu süre zarfında onu arıyorum, neyse eve geldiğinde ağzı çakmağı çaksam alev alacak derecede alkol kokuyordu 😡 çok sinirlendim 6 aylık hamileyim bir problemimiz yok hatta işe bile gitmek istemiyor bazen sırf benimle vakit geçirebilmek için cinsel hayatımız çok güzel beni çok sevdiğini biliyorum, geldiğinden beri elimi ayağımı öpüyor bir tane arkdasi var onunla beraber ofiste içmisler yeminler ediyor birdaha yapmayacağına ilk defa böyle birşey yapıyor, fakat ben affedemedim peşimde dolanıyor ne yapmam gerekiyor, beni çok sevdiğini biliyorum yalnis birşey yapmadığını da , fakat bana yallan soylemesi çok zoruma gidiyor , onu terk edebileceğimi bildiği içinde aglayacak gibi sabahtan beri sizde nasıl yaklaşmam gerekiyor aliskanlik haline de getirmemesi lazım 🤷
Eşimin yaptığı..
Sanane123 ay gülesim geldi kusura bakmayın çünkü geçenlerde bende aynen bu konuda post açtım başlık bile aynı büyük ihtimalle aynı moderatörümüz koydu başlığı 😂😂 erkekler biraz çocuk gibiler 🤷🏻♀️
Kendinibegenmis hayır başlığı ben koydum🤷 evet gerçekten öyle hayır bana söylese zaten gittiği içtiği birde kendine zehir ettiği bir iki saat bana dese ki ben bir iki saat bir arkadaşımla iki kadeh birşey içeceğim ben zaten kabul edeceğim… Fakat bu yaptıklari ciden çok saçma ulan icip kendine zehir ettiğin yetmiyormuş gibi birde bir iki kadeh birşey için kendilerini sefil ediyorlar bize karşı 😄🤷
Sanane123 ya gerçekten bende bana söylemeden yapmasına kızmıştım zaten yahu söyle işte haber ver 😂😂
Kendinibegenmis Aynen öyle valla 😄