• Muhabbet
  • 17 yaş büyük sevgilim sizce yaş sorun mu?

Kızlar ben 24 yaşındayım sevgilim 41 yaşında 1 aydir görüşüyoruz mutluyuz keyfim çok yerinde şuan evlilik konuları için çok erken ikimizde evlendik ayrıldık onun 2 cocugu benim 1 çocuğum var aslında fiziksel olarak kötü görünmüyoruz manevi anlamda da beni çok mutlu ediyor ilkez yaşca bu kadar büyük biriyle ilişkim oluyor tereddütlerim var ama anı yasama taraftarıyım fikirlerinizi merak ediyorum

Elisana, başlığı 17 yaş büyük sevgilim sizce yaş sorun mu? olarak değiştirdi.

Elisana benimde oldu öyle 1³ yaş büyüktü ama ben mantıklı bulmuyorum böyle şeyleri ya , evet her konuda anlaşıyo olabilirsin ama emin olmadan yeni bi yola girme bnce , zaten yıpranmışsin üzülmüşsun , kıymet bilenlere denk gelsin ömrün , artik hayatına mülakatla insan almalısın, genelde öyleleri şehvetine düşkün oluyo ve onun için hep alttan aliyo

Deleted6 kıymetimi biliyor anlayışlı işi gücü hayat görüşü çocuğuma olan saygısı beni cezbediyor tabiki evlenmek icin cok erken böyle bisey de şuan düşünmüyorum ama bir yandanda baya büyük bir yaş farkı

Elisana merhabaa. Benim eşim benden 7 yaş büyük olmasına rağmen adam benim yaşamak istediklerimi yaşamış. Beraber çılgın gibi eğlenmek istiyorum 22 yaşındayım ama eşim daha olgun olduğu için çocukça görüyor. Siz evlenmiş ayrilmissiniz nasıl olur bilemiyorum belki oda ayrıldığı için eş kıymeti bilebilir sizde öyle hakkınızda hayırlısı olsun ama beklentiniz de çok olmasın 10 sene sonrasını da düşünün lütfen. Siz 40 yaşına geldiğinde o 70 yaşında olacak gibi düşüncelerİde göz önünde bulundurarak gideceğiniz yere daha sağlam gidebilirsiniz. İnşallah herşey kalbinizce olsun .❤️

Peynirlikadayif evet bende bundan korkuyorum ama şimdilik bunlarida düşünmek için erken biraz plansız mutluluk peşindeyim şuanda erkekler gec olgunlaşıyor bence

Elisana benimde eşim 14 yaş büyük benden ben 22 eşim 36 herşeyi yaşamış gözü dışarda değil evine bağlı bir erkek hatta bazen benden daha çocuk oluyo iyikide yaş farkı var diyorum ama babam eşimin yaşını bilmez çünkü söyleseydim beni vermezdi 😂

Elisana eğer çocuğunuz varsa plansız mutluluk peşinde olmanız değil ayaklarınızın yere sağlam basması gerekmektedir. Evlenirken bekar insan 1 kez düşünüyorsa sizin 2 kez düşünmeniz ve ayaklarınızın yere tam basması önemlidir. Çocuğunuzun hayatını da etkileyecek bir karar vereceksiniz çünkü. Artık yalnız değilsiniz yani. Tabi ki şu an 1 aylık bir ilişki için evlilik düşünmek çok erken. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Elisana siz de haklısınız tabii ama bir çocuğunuz varmış sonuçta bir evlilik yaşamışsınız daha daha iyi düşünmemiz gerekiyor çünkü en azından bundan geri dönme şansım yok Allah göstermesin tabii öyle bir şey ama gözümüzün önüne çok iyi bakmanız gerekiyor en başta bunları düşünmelisiniz ki daha iyi ilerleyebilesiniz. Sonradan düşünmeniz sizin için geç olabilir.

deleted77 boşa zihnini yorma kız, post açan herkesin profile gir bak detaylandır ,sonucu yaz 🤭

deleted77 çocuğumun geleceğini de düşünüyorum tabiki ama yıllarca cok mutsuz oldum eşime hep sadıktım hiç kıymetimi bilmedi duygusal olarakta cinsel olarakta hep açtım sevmek sevilmek anlaşılmaya cok ihtiyacim var şimdilik mutluyum

Elisana Beni yanlış anlamayın ama daha çok yeni ilişkiniz ciddi biseyler düşünmeden önce gerçekten boşanmış ve ya boşanma aşamasında mı bundan emin olun derim neler duyuyoruz birde adam diğer tarafla da cok mutlu çıkmasın her seyi düşünmek gerek

masumkoylu ciddî biseyler düşünmüyorum sadece yaş faktörü beni tedirgin etti iyice tanımadan bunu anlamam pek mümkün değil ama anladığım kadarıyla dürüst birisi

Eşimle aramda 9 yaş var bazen kafamız uyuşmuyor bi 10 yıl sonrayı düşün 10 yıl sonra sana ayak uydurabilcekmi

Elisana basımdan tam da senin dediğin gibi bir ilişki geçti bende evlenmiş ayrılmıştım sevgilim de benden 13 yaş büyüktü ilk başta iyi geliyo ama seni senden çok düşünüyorlar baba şevkati gibi koruyup kolluyor falan ama ömür geçmez canım yaş farkı bariz bir sorun oluyo bir süre sonra mesela clube gitmiştim arkadaşlarımla doğum günümdu o kişi yoktu gelmemişti sonrasında bir ton nasihat dinlemiştim gece gelip beni ordan çıkarmaya falan çalışmıştı 😂 suan eşimle aramızda 2 yaş var kafa nereye biz oraya

Elisana pişman olursun çevremde böyle yaş farkıyla evlenip başını taşlara vuran arkadaşlarım var asla bence mutlu olunamaz uzun vadede biraz mantıklı olmak lazım

Elisana

Elisana ben yaş farkının sorun olacağını düşünüyorum. Tabii önemli olan insanın karakteri aradaki sevgi bağı ama sizin bir de çocuğunuz var bence kolayca bi ilişkiye başlamamalı defalarca düşünmelisiniz hele ki evlilik hemen karar verilecek bir şey değil. Daha geçen gün bi arkadaşınızla ilişki yaşadığınızı yazmıştınız o yüzden söylüyorum. Şimdiki ilişkiniz içinde şöyle düşünün siz 40-45 yaşlarında orta yaşda bir kadınken kocanız 60-65 yaşlarında belki de hiçbir isteğinizi karşılayamayacak yaşlarda olacak.