Kızlar merhaba bı sorum olcqktı sıze bı koyafet begendım ama sırt dokoltesı baya dantellı altına sutyen gıysem kulpları bellı olcak gıymeyım dıyorum ama altınada goguslerım sarkık afedersınız hepımız bayan olarak anlattım ne yapmalım nasıl gıymelıyım lınclemeyın komseye soramadım sıze sorayım defım 😔

Prensannesi3
    Sadece göğüslere takılan slikon südyenler var askıda yok arkada kopçede bu tarz elbiseler için güzel bir ürün

Prensannesi3 göğsün ön tarafına yapışan sütyenler var canım. O olmaz dersen kopça kısmı yanda olup arkası şeffaf takılabilenlerde var her yerde bulursun

Prensannesi3 silikon sütyenler var sadece ön tara takıyorsun onunla rahat edemem dersen de normal sütyen olup kopça kısmı şeffaf olanlar var kıyafetin altında yok gibi görünür

Nietzsche ya tek sıkıntım ılk kez dokoltelı gıycegım ama goguslerım sarkık afedersın elbısede bellı olurmu dersınız?😔

Mirinda ya tek sıkıntım ılk kez dokoltelı gıycegım ama goguslerım sarkık afedersın elbısede bellı olurmu dersınız? Silikon sudyen alsam

Prensannesi3 sarkıksa bence slikon alma canım arkası şeffaf olandan al ,daha toplu durur

Akrep bazı üyelerimizde linkler açılmıyor. Rica etsem direkt fotoğraf olarak da atabilir misiniz ?

Akrep evet bende bundan kullanıyorum işte. İyi olmuş attığınız ,tşk 🌸💕