Var mı olamayıpta çözüm bulan? Ben yıllardır bulamadım 🤨🤨🤨🤨

Brvnonk çoğu kadin olamiyor cok şaşırıyorum. Öncelikle g noktani kesfetmen lazim. Istersen eşin istersen kendin. Parmakla denemelisin(daha kolay kssfetmen icn)Avuc icin yukarida olsn parmagnda icnde. En ustte tırtıkli gibi bi yer var😂tam adini bilmiyorm. Oraya baski yap. Ge git gel git yaparken orgazm oldugunu hissetceksn. Ama kafan tamamen bos olsn. Sadece oraya odaklan. Yoksa zorrr. Biraz kafanin dolu olmasi da etki ediyo

Kis_masali O zmn belli neden olmadigim kafam çok dolu bubaralar ama ben evlendiğinde beri olmadan klitoral gibi mi peki vajinal da

Brvnonk hyir. Vajinal apayri bisiy. Uçuyorsun resmen. Titriyorum,bacaklarima kramp falan giriyo. Kendime gelemiyorum kolay kolay😁

Kis_masali Hiç yaşamadım bende çok istiyorum ya nasi basarixam iki senelik evliyim bir de çocuğum var hala olmadım

Bende ilk defa geçenlerde yaşadım 😁 doğru pozisyonda etkili aslında mesela ben benim altta olduğum pozisyonda yaşadım bacak omuzdada çok zevk veriyor😂 bende inkansız sanardım ama 2 saat içinde 3 kere falan oldum

Brvnonk farklı pozisyonlar deneyerek bulabilirsiniz aslında😂 benimki farklı şeyler denemeyi sevdiği için 65 kiloluk beni ayakta kucağına bile aldı😂 hangi pozisyonun size en çok zevk verdiğini düşünün

delibirii Dogyy ama alıyorum böle değişik bı zevk ama boşalma olmadı hiç