Hanımlar ben çok esmerim ombre yaptırmak istiyorum sizce bana hangi ombre yakışır bilemiyorum yani beğendiğiniz ombre modelleri varsa atabilir misiniz lütfen
Esmer olup ombre kullananlar bakabilir mi
avokado_sever30 link açılmıyor,yeni gelen özellikle direkt uygulamamızdan fotoğraf atabilirsiniz🌸
avokado_sever30 Acilmiyor malasef
Sihirlieller esmersen sombre olabilir ombre yakıştırmıyorum şahsi fikrim tabi
deleted77 Sey farkı nedir ornek atabilirmisiniZ
Sihirlieller arama motorundan bakabilirsin sombre modelleri yazarak hem çeşit görmüş olursun esmerlere yakıştırıyorum 😊
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/XyYxKF1.jpeg]
Ben nedense gri seviyorum esmerlere yakışıyor 😊
- Düzenlendi
Sihirlieller esmer beyaz ten falan degil de nasıl söylesem bilemedim şöyle diyim tenin renk alt tonu onemli ona gore ,mesela bazısı sarı alt tonlu bazısı pembe alt tonlu eger soluksa daha canlı renkler yoksa tam tersi gibi bu sekilde kendine gore bulabilirsin .kuaförlerde öyle yapıyor yüze gore videolar da var bakabilirsin umarım anlatabilmişimdir
Sihirlieller ay imrendim keşke bende esmer olsam 😇😇
Sihirlieller Tenim tam beyazda değil buğdayda değil ortada saçlarım koyu kestane gri ombre kullanıyorum bakımı zor oluyor sadece.Öneririm.
Seleniko Gri vazgeçilmezim,[upl-image-preview url=//i.imgur.com/mI2fVx8.jpeg]
Seleniko Bakımı zor oluyor mor şampuan felan ,ne kadar baksamda ilk boyandığı gibi olmuyor tabi akıyor eşim karlar kraliçesi gibisin der sevmez 😂
Seleniko Erkekler ne anlar,Çok sağol canım🥰🌹
Sihirlieller bende çok esmerim yıllardır kullanıyorum kendi saçım aşırı siyah diplerini hiç boyamadim elmacık kemiğinin altından başlıyor sarılar ombre mükemmel duruyor vazgeçilmezim 🥰
HemsireAnne Rica etsem sacinizi atabilirmisiniz