deleted77 SansursuzKadin vajina genişlemiyor esniyor daha sonra eski halini alıyor fakat anal yollar öyle değil açıklık kalıyor, aynı şey olmadığını yazmak istedim 🙏🏻
SansursuzKadin deleted77 anal yollarda zamanla kapanıyor canım 5 ay kadar ara vermiştim eski haline dönüyor yine acıyor :(
deleted77 SansursuzKadin uzman hemşireydim bu konularda bilgim var kapanıp kapanmaması konusunda özellikle.
delibirii SansursuzKadin evet gerçekten yani yargılamak amacıyla söylemiyorum ama @deleted77 hanımın söylediği doğru. İşuan bi sorun yok gibi görünsede ileriki yaşlarda dışkı tutamama gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Anüsteki kaslar vajinadaki gibi değil. Vajina doğumdan sonra bile kendini toparlayabilir fakat anüs uzun vadede sağlık sorunlarına yol açabilir
SansursuzKadin delibirii biliyorum canım bende araştırdım zaten günah diye çok yapmıyorum eşimde istemiyor sık sık, ama ben çok istiyorum devamlı aklımda sanki içime şeytan girmiş
Pembekoala_ Nietzsche hiç yapmadım ,hiç yaşamadım ve hiç izlemedim. Senın tecrübelerin cok ya ondan sana sormasını istedim 😍
Olalaaa SansursuzKadin 😧 Nasıl dayanıyorsunuz o acıya . Birde ilerisi için sağlık sorunları yapabilir size zaten yukarıda da söylemişler 🙂
SansursuzKadin Olalaaa acıması hoşuma gidiyor diyebilirim sırf acısı için istiyorum hatta oldum olası canımın yanması hoşuma gider :(
Pembekoala_ Nietzsche hayatımda hiiiiçç haram iş yapmadım cok şükür, haram hiiç bısey yemedim 🙏 zaten anal sex haramdır.evet aslında burda sana hak verdim haram hiç yapmadıgım için haram oldugunu söylemek 🤷🏻♀️
SansursuzKadin Selale hhhaha eşimde böyle söylüyor biz ilk tanıştığımızda köşelere sıkıştırıp sevişmeye çalışıyodum kendimi kadın gibi hissediyorum tacize uğradım diyordu 😂
Ceren1234 minaa kendine bile isteye zarar verdiğin için zaten gunah olmasa erkeklerin cogunun cok istediği birşey iyikide günah yoksa ayvayı yemiştik ilerleyen yaslarda bagırsaklar dısarda gezerdık