Lagosiyawo Kis_masali yaaa tabiki bak bizde arada atışırız ama çocuk için oğlum çok yaramazdır hep sıkarım çocupu aman şunu yapma bunu yapma diye oda kızar rahat bırak çocuğu biraz hopp bi küserim gider süpriz yumurta alır barışırız 🤣🤣
Lagosiyawo semali42 aminnn canım 🌸🤲 yaa. Bizde öyleyiz bi alınsam ki genelde ben alınırım hemen koşar gelir hele şu an hamileyim resmen çocuk gibi peşimde çok şükürler olsun 🤲
Blablablaaa__ Lagosiyawo teşekkür ediyorum herşeyin karşılıklı olması gerektiği inancındayım hele ki karşımdaki insanın duygularından eminsem hic bir alt duyguya yer vermemeyi tercih ederim
Lagosiyawo Nimess empati kurmak lazım dini ilgi tek taraflı olmamalı karşımızdakide bir insan öyle hayat dizilerdeki filmlerdeki gibi olmuyor
Nimess Lagosiyawo aynen ne yazık ki çoğu kişi empati yoksunu hele bu karşılıklı yoksa o ilişkiden ne bekleyebiliriz ki
Lentlily ZRaporu ben bu durumu cözdüğümden beri cok mutluyum. Hayat felsefem kesinlikle kimseden hic bir beklentiye girmiyorum çünkü beklediğimi bulamadiğim da üzülüyorum. Ama böle cok güzel tırnağim varda kaşiyorum
ZRaporu Lentlily en güzel hayat felsefesi kesinlikle. Diğer türlüsü hep beklenti içinde hayatı geçirmek zor.