Mevatncr canım spiral iğne hap bir sürü korunma yöntemi var, bence bunu bir kaç kere düşün yaşın çok genç anı karar verme çevrende büyüğün arkadaşın annen ailen onlar ile konuş, bağlatmak pek doğru bir karar gibi gelmiyor bana hangi yaşta olursan ol🤷 üstelik hayatın sana ne getireceğini bilemezsin iki tane çocuğun var 20 yaşındasın 30 yaşında bir çocuk daha isteyip isteyemiyecegini hiç bilemezsin 10 senede kararlar düşünceler tamamen değişebilir, bence başka korunma yonetemlerine başvur tekrar anne olabilme sansindan kendi kendini feragat ettirme derim … Tedavi ile tekrar çocuk sahibi olma şansı oluyormuş sanırım fakkat o kadar uğraşmaya pisikoleji yormaya gerek yok diye düşünüyorum daha kolay seçenekler varken canım senin kararın bende 21 yaşındayım Allah izin verirse bir çocuğum olacak kan uyuşmazlığı var bundan sonra çocuk istemiyorum ve korunmayı düşünüyorum çünkü bir dahaki çocuğumuzun engeli olma şansı çok yüksek fakat iğne yada spiral düşünüyorum birdaha çocuk dusunmedigim hallde çünkü bu hamileliğimde yaşadığım şeyleri tekrar kaldirabilirmiyim bilmiyorum fakat bağlatma fikri bana çok uzak