Kizlar kaynanan görümcem ile kaliyor yazin yanlarina gidicez ama görümcemin evi cok müsait degil kalmaya bize size benin yatak odami veririm orda kalirsiniz dedi siz olsaniz naparsiniz benim hic kalasim yok o sekilde dogrumu sizce esime dedim sadece 1 gece kalirim diye

Baykus Bende olsam bir başkasının yatak odasın da yatmayı kabul etmem . Başka eşimle kalabileceğim bir oda varsa ancak o şekilde kalırım oda uzun olmamak şartıyla..

Dolunayy baska odasi yok kaynanamda salonda yatiyor zaten bende istemiyorum

Dolunayy zar tor bi gece kalirim ancak oda syio olmasib diye

Baykus başka odası olmadığı için oda napsin yatak odamda yatsınlar demiş uzun süre kalmicaksan 3 5 gün idare et canım eşinin hatrina

Yaman aynen bende o yüzden bi iki gece neyse olur dedm

Baykus siz yatak odasında yatınca onlar nerde yatacak? İlla ki yatacak bi yer vardır siz orada yatın

Sedaa salonda anneside var esimin bide emziriyom 1 yasubda kizim var

deleted77, başlığı Görümcemin odasında kalma olarak değiştirdi.

Baykus bana art niyetli gelmedi. Ne güzel kendi yatağını vermiş rahatsız olursunuz salonda diye .

Baykus valla ben kimsenin yatak odasinda yataginda rahat yatamam. Bizde köye gittigimizde salonda yatiyoruz diger eltilerimle birlikte. Cocugumu emzirecegim zaman arkami dönüyorum. Zaten herkes uyudugu icin ışıklarda kapali oluyor, kimse görmüyor yani. 🤷‍♀️

Baykus mecbursam niye kalmıyım değiştirdimi çarsafı pikeyi kalırım sonuçta oteldede kalıyoz baskalarının yattıgı yatakta bosver daha rahat edersin belki bizde eşimin dayısına köye gittikmi emziriyom dıye yatak odasını verıyolar rahatım kimse gırıp cıkmıyor eskiden salonda yatırıyolardı sayıklamalarımı duyup dalga gecıyorlardı 😁

Akrep art niyetli degilde ben rahatsiz olurum ya baskasinn odasn da