- Düzenlendi
Selam kızlar sizinle bi sıkıntı mı paylaşmak istiyorum
Yorumlarımız benim için önemli şimdi evet doğru bisey değil ama eşimin watsabini kendi.telefonumdan görüyorum ve görümcemle konuşmasını gördüm
Ona icini dökmüs ben elimden geleni yapsamda
illa kaynanamla bozustugumuz zamanlar oliyo buda arada kaliyor binlardan dert yanmis ama benlik bi durum yok annesi yapio herseyi ben kendimden eminim bir dediklerini iki yaomiyorum sikinti cikmasin diye ama illa sikinti cikariyo kaynanam
Hiçbişey yapmadigim halde eğer böle giderse dayaktan başka çare olmadığını şeklinde saçma sapan konuşmuşlar çok kirildim.Aslında eşim yüzüme harika bi insan olduğumu söyler ama arada biz çok fena bozusuruz gidip onları anlatmış içinden çok kızdım ona neden başkalarına bizi anlatıyosun ki artı anlattığı kişi yapıcı bi insan değil yıkıcı bi insan gaza getirir herkesi eşim bana karşı hep mesafeli oldu ve ben anladım ki annesinin ve ablasının konuşmalarından dolayı böle olduğunu anladım
.farkında değil ama bilinç Altı dolmuş ve benimle mesafeli olduğunun farkında bile değil şimdi ben nasıl esimi ele alıp onlara bisey anlatmamasini sağlayabilirim sizce yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸