Selam kızlar sizinle bi sıkıntı mı paylaşmak istiyorum
Yorumlarımız benim için önemli şimdi evet doğru bisey değil ama eşimin watsabini kendi.telefonumdan görüyorum ve görümcemle konuşmasını gördüm
Ona icini dökmüs ben elimden geleni yapsamda
illa kaynanamla bozustugumuz zamanlar oliyo buda arada kaliyor binlardan dert yanmis ama benlik bi durum yok annesi yapio herseyi ben kendimden eminim bir dediklerini iki yaomiyorum sikinti cikmasin diye ama illa sikinti cikariyo kaynanam
Hiçbişey yapmadigim halde eğer böle giderse dayaktan başka çare olmadığını şeklinde saçma sapan konuşmuşlar çok kirildim.Aslında eşim yüzüme harika bi insan olduğumu söyler ama arada biz çok fena bozusuruz gidip onları anlatmış içinden çok kızdım ona neden başkalarına bizi anlatıyosun ki artı anlattığı kişi yapıcı bi insan değil yıkıcı bi insan gaza getirir herkesi eşim bana karşı hep mesafeli oldu ve ben anladım ki annesinin ve ablasının konuşmalarından dolayı böle olduğunu anladım
.farkında değil ama bilinç Altı dolmuş ve benimle mesafeli olduğunun farkında bile değil şimdi ben nasıl esimi ele alıp onlara bisey anlatmamasini sağlayabilirim sizce yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸

Senenekimsem Çekemiyorlar seni aşkım nasıl bakiyosun kendi tlfonundan kimle konuştuğunu bahsedemisin

Senenekimsem ben yazısmalarımın eşime gitmesinden hic hoslanmazdım .sonucta biz kız kıza da konusuyoruz dertleşiyoruz yada arkadaşlarımın bana anlatacağı seyler olur vs hic doğru bulmuyorum. bu sekilde zoraki güven oluşturulmaya calısıldıgını düşünüyorum. sanki sen gormesen o bisey yapıcak gibi yada belki de cok basit seyler için senden gizlemek biseyler cevirmek zorunda kalıcak .böyle seyler hicbir işe yaramaz hatta bozar güvensizlik olusturmaya devam eder ve mesela ben nişanlımın sözlerine inanmadıgımı illahaki herseyi görmek istedigimi hissettirirsem bir zamandan sonra insan kendine bile güvenemiyor yanlısa daha kolay yoneliyor, bunu kabulleniyor vs .dayak konusuna gelince de cocuk mu goruyolar dayakla zorla düzelteceklerini falan mı sanıyolar o nasıl bir cümle ya

Rouge farkındayım yanlıs olduğunun ama mesajlarını sürekli siler ben esime aşırı güveniyorum kendimden cokk hatta bu uygulamayi ailesiyle olan konuşmalarını benim hakkındaki düşüncelerini merak ettiğimden indirdim çünkü ben onun ailesiyle dipdibeyim ve benim hakkimdaki düşüncelerini bilmek ona göre adım atmak istiyorum ne kadarda yanlış olsa bak yine bisey öğrendim bu konuşmalardan da

Senenekimsem ama canım böyle de huzur bozulmuyor mu ?kendimi yerine koyuyorum zaten hep dip dibesin olumsuz düsünceleri bilmen seni üzer mesafe de koyamazsın böyleyken. kimsenin de düşüncesine gore hareket edemezsin kendini yoruyosun bu sekilde .sen kendini bil kendi dogrun yanlısınla hareket et ve hatayı hep kendinde arama

Rouge evet gece uyuyamadım konuşmaları okuyunca ona sordum işte dedim ben yetebiliyo muyum dedim sence bize ailene yada keşke başka biri olsa daha mi iyi olurdu dedim işte oda saçmalama sen çok iyi birisin annemin hep yanında oluyosun kim yapar bunu dedi falan filan peki madem neden arkamdan düzgün konusulmuyor içim içimi yiyor bu insanlar neden bu kadar nankör

Senenekimsem üzüldüm yaa zaten bu düşüncelerinden belli iyi niyetin😞 kendini üzüyosun haketmiyosun bırak kim ne düsünürse düsünsün bu kadar üstlerine düşme baksana düşüncede bisey değişmiyor en iyisi kendine evliligine odaklan kafanı bunlara yorma ve sen hatayı kendinde aramaya cabalamaya devam edersen herkes de hatayı sende arar

Canım bende eşimin telefonunu kurcalarım ama sonra kendime kızıyorum bişey görsen ayrılıp gitcekmisin diyorum kurcalamak en çokta bizi yoruyor.. Ailesiyle konuşmasına gelince bazı erkeklerin bi duruşu yok maalesef sana öyle konuşur ailesine öyle kendince iki tarafıda yalnız bırakmıyomuş gibi gösteriyo hissettim.

Birisii aynen canım olan bize oluyor ama aptal yerine konmamak için merakıma yenik düşüyorum işte ama dediğin mantıklı hani onlara ben evlendim ama değişmedim bak yine aynıyım yine sizinleyim mesajını vermeye çalışıyor aklınca ama bu saçma işte onu bu düşüncesinden nasıl vazgecirebilirim onu öğrenmek istiyorum

Rouge ya canım ben evliliğime odaklanmam için esime ailesine bisey anlatmaması konusunda güvenmem gerekiyor sanki ben başka cephede onlar başka cephede eşimde ikimizede yaranmaya çalışıyor gibi ama buna gerek yok sonuçta ben eşiyim sorumluluklarımı yerine getiriyosam ailesine ağzının payını vermesi lazım ama yapmıyor

Senenekimsem senin yaşadıgım durumun benzerini yaşadım kayınvalidemle şuanda görüşmüyorum. İlk küstügümüz zamanlar çok uğraştım ugraşmamın tek sebebide ben haklıyım kötü düşünmedim içindi. Sonra baktım ben ugraştıkça eşim daha çok ailesine yaklaşıyor çırpındıkça batıyorum yani. Bende bıraktım hiç öyle şeyler olmamış gibi davranıyorum annesiyle görüşüyosa aa nasılmış iyimi gibi konuşuyorum ve eşime daha sıcak davranıyorum kaybetmemek gerekiyo yol yakınken

11 gün sonra

Senenekimsem konuşmanız üzerinden çok zaman geçmiş, benim eşimde öyle telefonla konuştu mu hemen siler özellikle ailesiyle. Hangi programı kullanıyorsun bende bakayım ne işliyorlar benimkinin kafasına. Malûm beni sevmezler pek

WhatsApp webi kendine indir sende kod olcak onun wpsine girip o üç noktalı yere baş WhatsApp web yazcak ona baş sendeki kodu okut üstten bildirim vericek uygulama bildirimleri den WhatsAppa gir ve diğer bildirimler yazicak onu kapatki ona bildirim gitmesin ☺️