Kızlar nişanım oldu ama dini nikah olucak ama şu an erken diyorum ben nişanlım da olsun istiyor sizde nasıl oldu
Dinİ Nikah
Caglanu düğünden bi kaç gün önce oldu
Caglanu resmi nikahimla ayni gün oldu. Once resmi,sonra dini. Dugunden 1 hafta onceydi.
- Düzenlendi
Caglanu düğünden üç gün önce 😊 resmi nikah da düğün günü
- Düzenlendi
Caglanu düğün günü dini nikahımız kıyılmıştı 😊 3 yada 4 gün önce de resmi nikahımız olmuştu 45 gün içinde evlenmiştik zaten o yüzden biraz herşey günü gününe oldu 😃
Caglanu düğün ne zaman canım bizim düğünden 10 gün önce imam nikahı kıyılmıştı
Caglanu düğüne 2 ay varken resmi nikah yaptik. Resmi nikahtan 2 gün sonrada dini nikah yaptik
Benimde ilk nikah oldu sonra dini nikah zaten hocalar da resmî nikah olmadan yapmıyorlar diye biliyorum canım
Caglanu resmiyette de önce dini nikah yasak sırası ile resmî ve dini olması gerekir nişanlılıkta ne alaka dini nikah 🤷♀️ İlerisini kimse bilemez
deleted77 anayasa mahkemesi bir kaç sene önce karar verdi artık dini nikah için resmi nikah şartı yok. Ha doğruluğu yanlışlığı tartışılır. Şahsi fikrim nişanlılık birbiribi tanıma evresi. İnsanlar anlaşamayacağını görürse sonlandırılabilir ama dini nikah Allah katında bir akit çiftler sırf nişanlı diye dini nikahı öncesinden kıymak bana doğru gelmiyor. Haramdan korkuluyorsa nişanlı ile de yakınlaşma olmaz (el ele tutuşma, yanında başını açma) o zaman sorun çözülür.
Nietzsche onu duymuştum canım gelişmemiş sığ toplumlar maalesef 🤷♀️
- Düzenlendi
Latte yaa bilgim yoktu 🙈 ama diğer konularda kesinlikle katılıyorum 👌🏻
Caglanu canım yapabilirsin istersen, gerçekten seviyorsan evleneceğine inanıyorsan fakat bunun senin kültürün önüne geçmesine izin verme, bagzi şeyleri daha kolay ulaşabileceği düşüncesindeyse bunu sadece kendi çıkarına kullanmaya çalışıyorsa bekle derim :)