Aliciasierra 😅neyseee susacağım
Birşey soracağım (anal temizlik)
JartiyerliKedi sen benim hortçuu pisicigimsiinn her zaman ♥️♥️🥲🥲
Aliciasierra 😂😂hortçu pisicikmi😂
JartiyerliKedi ahahahah jaaaa 😂😂😂👍🏻👍🏻👍🏻
- Düzenlendi
Efendımız SAV soyle buyurmustur Günahı açıktan işlemekten sıkılmayanlar hariç, bütün ümmetim bağışlanmıştır. Geceleyin bir günah işleyip, Allah da yaptığı bu günahı örtmüşken sabahleyin kalkıp, ‘Akşam şöyle şöyle yaptım’ diyen kişi, açıkça günah işlemekten sıkılmayan kimselerdendir. Rabbi geceleyin suçunu örtmüşken, sabahleyin kalkıp Allah’ın örttüğü bu örtüyü kaldırıyor demeden gecemıycem😑
SansursuzKadin Ben büyük abdestten sonra tuvalette sabunum bulunur onunla temizleniyorum yani Sadece su ile yıkanmak Bence temiz olmuyor
Sehoo canım post eski
Postlar hortlamaya başladı 😅
Cicekliperde silmicem yorumları siliyorum
- Düzenlendi
superisi_ sirin ender olaylarından gerçekten kusma geldi artık haftalardır yorum silip kavga ayırıyoruz gerçekten artık bu konu astı ve cok gereksiz bir hal almaya basladı huzursuzluktan baska bisey degl ve artıık bu konuyla ilgi uyarı yok çünkü yeteri kadar hatta fazlasıyla yapıldı forumun huzurunu bozup bunu başlatan her kimse askı almak zorunda kalıcak gerçekten babamızı öldürseler bu kadar konu uzamaz defalarca kez birbirinize de acıklama yaptınız mesajı alan zaten almıs