Azram Merhaba ben 2.çocuk düşünüyorum ama olmuyor ilk çocuğum hasta 😕 fazla büyümeden 2.çocuk düşünüyorum birlikte bakabileyim diye fakat bir buçuk yıldır olmuyor deniyoruz hiç bi sorun yok diyor doktor ama olmuyor
Agustosirilsiklam Azram bnde aynı dert var cnm 10 aydır belki daha fazladır olmuyor bizimde doktor hiç bir sorun yok dedi adet olmuyordum 3 aydır sokturucu verdi onu içip olucm inşallah kısmet bu aya
Kendinibegenmis Azram öncelikle geçmiş olsun 💗 bence biraz oluruna bırakın siz olsun diye sürekli stres yapdığınız için olmuyordur insan bedeni çok değişik ve sürekli neden olmuyor diye düşünmeyin bedeninize güvenin ben olumlamalara çok inanıyorum 🌸
Balponcik Azram hiç bir sorun yoksa psikolojiktir çocuk için ilişkiye girme zevkini yaşa asla kafaya takma çocuğum olsun diye yarın adet olur muyum bugun adet olur muyum diyede düşünme sıkıntı yapma
Azram Kendinibegenmis 😕çareyi doktorlarda arıyoruz ama kimse çözüm önermiyor benim ilk çocuğum hasta yaşı fazla büyümeden ikinci bi tane istiyoruz ki bakabileyim Rabbim Kimseyi evladıyla sınamasın çok zor 😞
Azram Balponcik Balponcik bir yıldan fazla oldu nerdeyse kadın doktor larına gitmekten bıktım çok kötü bir durum 😕
Kendinibegenmis Azram amin canım aminnnn 💞umarım en kısa sürede hamile kalırsınız çocuğunuz için de tekrar geçmiş olsun minik meleğiniz inşallah bir an önce sağlığına kavuşur 🌸🙏🏻