masumkoylu Selam kızlar , eşlerinizden gizli kenara para koyduğunuz oluyor mu hiç. Nerelere saklıyorsunuz koyarsanız. Ben biraz biriktiriyorum ama kiyamayip yine veriyorum ya da beraber harcıyoruz ama hiç koymayincada olmuyor artık tutumlu olma zamanı 💁💁
Nutella1905 masumkoylu hiç yapmadım yapmayı da pek düşünmüyorum sonuçta o benim eşim ne diye para saklıyım ki ha biriktirmek istiyorsanız ortak hesap açın oraya atın saklamak saçma bana göre
Nimess masumkoylu kumbara var evde herkes bi şeyler atıyor işte sonra ben sayıyorum belli bi paraya ulaşınca eşim onu ya dolara ya altına çeviriyor. Gizli bi şey yapmanızı önermem eşiniz belki yanlış anlayabilir konuşarak belli bi düzen oturtabilirsiniz bence 😄
Latte masumkoylu eski usul kumbara alın içine atın sorarsa bozukluk biriktiriyorum dersiniz kolay kolay açılmadığı için içinden de tırtıklayamaz. Belli bir miktara ulasınca bankada hesap açın oraya yatırın.
Ceren1234 masumkoylu maaşı bende zaten ama ben hep eksik söylerim bak su kadar kaldı ona göre fazla harcama yapma dıye bıraksam abur cubur dolduruyor evi internetten abuk sabuk seyler sipariş veriyor ay sonuna kalanlada ya gram yaptırıyom altın oldumu bozdurmak zor geliyor para durdumu harcıcak yer arıyor esım 6 senede evimizin ödemelerini bitirdik arabamızı aldık şükür şimdi kenara cocugum için atıyorum egıtımı için esten para saklamak herzaman iyidir heleki benimki gibiyse 😊 ama ayda 1 kere ikimizinde istediği bişey varsa alırız gereksiz degilse lazımsa abur cuburda aynı sekıl cok sevıyor dıye maas gunu alırız aylık bidaha yasak cocuk var zaten yedikmi örnek oluyoz saglıksız seyler sakla canım sakla onlarda sevınıyor böyle birden ortaya para cıkınca 😊
masumkoylu Nutella1905 art niyetle saklamaktan bahsetmiyorum zaten ama mesela ben koymaya calistikca o hep tırtıklıyorsa bir de böyle düşünün hemen yargilamadan önce
Ceren1234 masumkoylu tırtıklıyorsa mutfaga sakla bakliyat kavonozlarının içine yada vazo içine at üstüne yapma çiçeklerden koy bide kullanmadıgın çizmen varsa buz dolabı poşetiyle içine at ben her ay yer degıstırıyom kesfedıyor yerleri hani yoktu askım dıyor her seferınde alıştı artık ses etmiyor
ZRaporu masumkoylu benim kenarda hep param vardır ve eşim bunu bilir ama parama hiç dokunmaz. Bende çocuklar için verilen harçlıkları kenara atıyorum zaten. Bi nevi çocukların acil ihtiyaçları için tutuyorum. Para tutma özelliğimi sevdiğini söyler sağolsun 😋
bisadekahve masumkoylu art niyetle saklamak değil sizin dediğinizi bende anlıyorum marketten kalan para üstü gibi kenara atılan paraları diyorsunuz ben de yapıyorum acil lazım olunca eşim yanımda olmayınca yada bi ihtiyaç halinde kullanıyorum cüzdanımın bi gözüne koyuyorum eşim ellemez cüzdanıma bişeylerime o yüzden sıkıntı olmuyor
Balponcik masumkoylu para biriktirmek istiyorsan eşinle konuş beraber para biriktirebilirsiniz eşinden gizleme bence sonra güvensizlk başlayabilir eşin öğrenirse durumu yanlış anlayabilir işte ben sana para vermiyor muyum gibi sorunlar çıkabilir bence saklama ben hiç eşimden para saklamadm saklamayı düşünmüyorum açıkçası
Olivetti masumkoylu eşimden gizli para biriktirme şeyim hiç olmadı daha doğrusu para biriktirme gayem yok. Yiyip içip geziyoruz biz .elimize geçen her kuruşla bir yere gezmeye gidiyoruz 😂 yarınlar yokmuş gibi yaşamayı seviyorum . Malesef
Pogacayanak masumkoylu ben kendi banka hesabımda biriktiririm zorda kaldığımızda da çıkarır veririm. Bazen o ister sen kirli çıkısındır illa ki biriktirmişsindir falan diye de gizlemem zaten bilir biriktirdiğimi
Yaseminnno Bende koyarım Bi kenara saklamam yani baktım lazım mı oldu çıkarır veririm. Hemen der sen kirli çıkısın 😁 zaten çalışmıyorum onun verdikleri birikiyor yani bişey olsun hemen bende var derim o yüzden çokta birikmiyor 🤷♀️😁