Kızlar bilen varmı eşim papara kart açmış sanırım ne olduğunuda bilmiyorum. E postası benim telede kayıtlı bitcoinle uğraşıyor bugün ona gelen mesaj banada geldi bi erkek adında bide bayan adında para yatırılmış. Görünce bayanın adını sordum bu kim kimden geldi diye. Adamın papara hesabı olmuyor karısından yolluyor yoksa o kadını nerden tanicam senden bişey saklasam mesaj sanada geliyor gizlemezmiyim dedi tereddüt ettim by zamana kadar bana bi yanlışı yada yalanı olmadı hiö şüphemde olmadı ama bu papara hesabı aklıma takıldı bilen varmı????
Papara kart hakkında bilgi
Papara, kullanıcılarına internet üzerinden 7/24 alışveriş, ödeme, döviz alıp satma ve para transferi gibi birçok finansal işlem imkânı sunan bir dijital cüzdandır. Papara ayrıca, Master Card altyapısı ile hizmete sunduğu Papara Card ile fiziksel alışveriş ve banka ATM’lerinden işlem yapma olanağı sağlar.
Socialwomen google yazsanız çıkıyor ne olduğu …
Socialwomen paparada para giris cikislari herhangi bi isimden oluyor kiz veya erkek farketmiyor papara hesabindan baktığınızda farkli bir cok isim görebilirsiniz bitcoinle ilgileniyorsa para çekip para yatirma dsha hizli ve kolay olduğu icin tercih etmistir bende kullanıyorum paparayi esimde kullaniyor
Socialwomen bitcoinle uğraştığı için papara kullanıyordur . Eşin doğru söylüyor sıkıntı yok 😊