Hanımlar hepinize iyi geceler merak ediyorum farklı gelenek ve görenekleri misal Arnavut Ların çok çok hoşuma gidiyor kıyafetleri olsun herşeyleriyle🥰

Cardinn arnavut falan degilim bilmiyorum onu. mardinliyim öyle büyük fark yok ama bizim gelenek goreneklerimiz de güzeldir .oraya gidince kendimi kaptırıyorum asırı eğleniyorum😂 düğünleri falanda güzel. zaten herkes biliyodur oranın adetlerini vs

Cardinn Arnavut um 🥳 Eşim Urfa lı fakat pek kendi geleneklerini yapmadılar kayınvalidem çoğu saçma dedi 😂

Rouge bende Adıyaman lıyım bizimde yemeklerimiz cigkoftemiz düğünleriniz yalancı geceler olur bizde (kına öncesi ) düğünden daha çok eğlenilir 😅

deleted77 yaaa keşke yapsaymişsin ama hayırlısı çok seviyorum oranın düğünleri falan müthiş oluyor 🤗

Cardinn Makedonya göçmeniyim sadece kınamda kıyafet adetini yerine getirdim bizimkilerin gönlü olsun diye onun harici hiçbir adeti yerine getirmedim

Cardinn biz aslen istanbulluyuz bi kaç kuşak geriden soyumuz macir bulgaristan göçmeni ama şu an orada yaşan kimsemiz yok hepsi ist da öyle belli bir geleneğiniz yok ama annem çoğu zaman baniçka deriz biz böreğimiz kekikli ekmek vs bunlar yapar eşim nijeryalı onların çok tuhaf gelenekleri var hala hepsine hakim olamadım 🤣

Ben bursanın bi köyündenim mesela düğünlerde davetiye olarak akrabalara şalvarlık kumaş adamlara gömlek dagıtılır tanıdıklara yemeni ve çorap davetiyemiz budur. Bide misafir gelene çaydan önce sofra kurulur muhakkak yemek yedirilir ondan sonra çay içirilir seviyorum ama ben bunları 😍

Cardinn biz Azerilerde farkli mesela kiz duyunu sonra erkek duyunu olur gelini evden alinca babasi ya buyuyu (erkek )cıragin başına dolar,kapisan cıkınca Kuranın yada Ekmeyin altinda geciriler eline para baglarlar, ve duyunde nişanda kizlara kayin validesi guzel xonçalar getitir( turkce xonçaya ne denilir bilemedim😁)boyle guzel sebetleri susluyolar icine geline ne almişlarsa heosini koyarlar mesela elbise ayakkabı, kozmetik urunleri, gecelik fln işde😁ha bide sizde ceyizi bilmiyorum nasil göturuyorlar ama bizde iynesinden supurgesine kadar kiz evi aliyo😁bildiyin masraf😂😂😂duyunlerimizde yemekler icecekler en başda Şah plavımız olur bi suru yemek icecek cerezler fln da olur.😋

Selale bizdede oglan tarafı mobilya altın alır geri kalanı kız yapar oglandan daha zor bence kızın yaptıkları 😀

Birisii bizde hepsini kiz tarafi alir ama altini oglan tarafi alir, evet guc kiz evine duşuyo😄😁