Sezeryandan sonra spiral ne kadar süre geçince takılır? Bir de spiral çeşitleri nelerdir hiç bi bilgim yok kızlar yardımcı olur musunuz. Ayrıca lazere gidilir mi zarar verir mi spirale?

Gulce_23 lazer konusunu bilmiyorum da ben 6 ay önce doğum yaptım daha taktıramadım sezaryen doğumdan üç ay sonra takılırmış o zaman öyle demişlerdin

Gulce_23 2 ayım dolar dolmaz taktırdım 2 ceşit var biri hormonlumuymus ne ben normal taktırdım cok kanama yaparsa hormonluyu takıyorlar bebişim 1 yaşına girdi hala duruyor Bi sıkıntı olmadı lazere de gidiyorum onun içinde Bi sıkıntı yaratmadı

Cengizelif ya çok sağolun ben de toparlanayım bi an önce taktırmak istiyorum. Bi de lazere gitmek istiyorum kafama takılmıştı 🙏🏻

bisadekahve teşekkür ederim ben de o zaman toparlanayım taktırayım bi an önce. Süt korur ve diyorlar da ben hiç gibi güvenemem 🙏🏻

Gulce_23 canım 2.5 ay sonra taktırdım hiçbir sıkıntı yaşamadım o zman adet olmamıştım hatta gebelik testi istiyolar yoksa rahmine bakıp.takiyolar.

guzcicegi sanırım rahim toparlandıktan sonra takıyorlar demek ki iki buçuk ayda da toparlayabiliyoruz 👍🏻 Ben de doktoruma soracağım

Gulce_23 gitmeden kanda gebelik testi yaptırmani öneririm canım daha kolay olur senin için direk takılır ben öyle yaptım 🤗

Birisii ben devlet hastanesinde ücretsiz diye biliyorum. Tabiki bazı testler yapılacaktır onu da dr a sormak lazım 😌

Birisii Devlet hastanesinde taktırdım canım ücretsiz gitmeden sağlık ocağında kan testi verdim (gebelik) gidince rahme bakıp takıldı aydır şükür sıkıntı yaşamadım.