bisadekahve Gulce_23 lazer konusunu bilmiyorum da ben 6 ay önce doğum yaptım daha taktıramadım sezaryen doğumdan üç ay sonra takılırmış o zaman öyle demişlerdin
Gulce_23 bisadekahve teşekkür ederim ben de o zaman toparlanayım taktırayım bi an önce. Süt korur ve diyorlar da ben hiç gibi güvenemem 🙏🏻
Cengizelif Gulce_23 2 ayım dolar dolmaz taktırdım 2 ceşit var biri hormonlumuymus ne ben normal taktırdım cok kanama yaparsa hormonluyu takıyorlar bebişim 1 yaşına girdi hala duruyor Bi sıkıntı olmadı lazere de gidiyorum onun içinde Bi sıkıntı yaratmadı
Gulce_23 Cengizelif ya çok sağolun ben de toparlanayım bi an önce taktırmak istiyorum. Bi de lazere gitmek istiyorum kafama takılmıştı 🙏🏻
guzcicegi Gulce_23 canım 2.5 ay sonra taktırdım hiçbir sıkıntı yaşamadım o zman adet olmamıştım hatta gebelik testi istiyolar yoksa rahmine bakıp.takiyolar.
Gulce_23 guzcicegi sanırım rahim toparlandıktan sonra takıyorlar demek ki iki buçuk ayda da toparlayabiliyoruz 👍🏻 Ben de doktoruma soracağım
guzcicegi Gulce_23 gitmeden kanda gebelik testi yaptırmani öneririm canım daha kolay olur senin için direk takılır ben öyle yaptım 🤗
Gulce_23 Birisii ben devlet hastanesinde ücretsiz diye biliyorum. Tabiki bazı testler yapılacaktır onu da dr a sormak lazım 😌
guzcicegi Birisii Devlet hastanesinde taktırdım canım ücretsiz gitmeden sağlık ocağında kan testi verdim (gebelik) gidince rahme bakıp takıldı aydır şükür sıkıntı yaşamadım.