1 senelik evliyim eşim ilkim oldu ilk gece kan geldi ama yatağa falan bulaşmadı 3 gün uğraştık ilişkiye girmek için hrp yarıda kaldı canım acıyor diye en son eşim dayanamadı bir anda yaptı ve zar delindi canım acıdı tuvalete gittim hemen 3-4 damla kan geldi onu sildim tuvalette temizledim çıktım eşim hiç görmedi kanı sonradan sonraya bu yüzden ufak tefek atışmalarımız oldu ben görmedim etmedim başkasıyla mı yapmıştın yoksa falan diye sonrasında bu sorunu aştık sanıyordum 8 aydır hiç lafı bile geçmiyordu dün gece eşimin google arama geçmişinde kızlık zarının bozulduğu nasıl anlaşılır diye bir arama yaptığını gördüm siz olsanız napardınız
Kızlık zarı
Gizzemm geçmiş olsn. Geri kafalı bi kocan var…
Kis_masali normalde hiç böyle bir düşüncesi yoktu ailevi çok sıkıntılar yaşadım evlenmeden önce biz evlendikten sonra da birisi farklı hesaptan eşime mesaj attı sana olan olmuş vs gibisinden o yüzden düştü aklına
- Düzenlendi
Gizzemm geri kafalının teki demekki ya da sana güvenmiyor. Herkes (marifet gibi) eşinin gözüne sokar sen gizlice temizlemişsin çünkü üstüne başkasının mesaj atması falan demekki kendiside aynı görüşte belkide zardan çok senin yalan söylüyor olma ihtimaline takılıyordur
Gizzemm yazık vallahi kocana 😠 sende keşke gitmeseydin yada kanı gosterseydin aah be kızım bu kadar geri kafalı olduğunu hiç anlamadın mı ne evlendin onun gibi biriyle
ZRaporu
O mesaj geldikten sonra şüpheye düştü zaten yalan söylediğimi düşündü daha ortada olmayan çocuğumun üzerine yemin ettim 1 ay önce hamileydim bebeğim karnımda ölmüş kürtaj oldum ondan sonra tekrar şüphelenmeye başladı sanırım
Gizzemm her ne olursa olsun olmayan çocuğun bile olsa üstüne yemin etme bu kadar değersiz değilsin ve yavruyu alet etmeyin çokta sorun yapıyorsan bosanalim de bence ne gerek var böyle şeylere çok üzüldüm 😢
KirmiziOjeli
Arama kaydında gördüğümü söylesem mi yoksa hiç sesimi çıkartmasam mı bilmiyorum bana karşı hiç soğukluğu yok olsa illaki belli eder her gece sarılmadan uyumaz gece uykusunun arasında öper koklar o tartışmaların olduğu zamanlar bile bu böyleydi sorsam mı neden baktığını
seksirella sorun yaptığımdan değil eşimin bana güvendiğini biliyorum sadece ona tekrar bakması kafamı karıştırıyor yoksa eşimle çok iyi anlaşırız hiçbir sıkıntımız yok
Gizzemm böyle geri bir düsünce yapısı olana biriyle konussan bisey degişmez .güvensizlikse baska türlü de belli eder, o zaman konusma vakti bence .eger sadece eski düsünce yapısındansa da değiştirmek zor, konussan da boş .şimdi sen konuyu acsan daha cok anlam yüklencek ,çekinmişsin silmişsin ya konu acılıncada yine cekingen hafif suclu gibi davranıcaksan iyice büyür
Gizzemm eğer kendinden eminsen hiç sorma görmezden gel ve bi daha bu konu açılırsa yeminler edip ezilip büzülme. İnanmıyorsan de kapı orada. Ne kadar kendini açıklamaya çalışırsan o kadar şüphelenecektir
Gizzemm bence zor olması bile bekaret benim için yapmış olsaydınız o kadar zor olmazdı karşına alıp konuş bence şüphen varsa çıkarsa hastaneye gitmeye bile razıyım eğer o gün bozulmussa kızlığım bu evlilik biter deyin.
Gizzemm götürüp gözüne soksaydın susardı ya anlamıyorum zaten adam zarın yirtildigini anlar ki allah ıslah etsin ya🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Gizzemm herkeste şakır şakır kan gelicek ortalık batıcak diye birşey yok ilk gece kan geldi diyorsun daha neyini kurcalıyor ki eşin o yetmemiş mi. Siz kendinizden emin olarak tuvalette temizlenmışsiniz ama ben sizin yerinizde olsam peceteyi esime gösterirdim her ne olursa olsun
Benim 3. Ilişkiye kadar kan gelmedi ve eşim hani kan yok niye falan hiç demedi hatta ben dedim ben üzüldüm saçma sapan şeyler düşünme keyfine bak dedi eşinin yaptığı çok yanlış bise hatta eşim dediki bi kadının ilişkiye girdiği her türlü anlaşılır o yüzden şüphe bile duymadım