papatya_ Kızlar dogumdan sonra bebeğim 2 ay emdi sutum yoktu çünkü süt bitince göğüslerim sarktı resmen ya şuan bana çok itici geliyor bunu yaşayıp herhangi bisey kullanıp işe yarayan bisey var mı ?
Rouge papatya_ estetik dısında kullanılan hicbir ürün işe yaramaz.iç camasırı kullanmak sarmayı önlüyor diye biliyorum bir yatarken cıkarıyorum evde de cıkarmam birde egzersizler vardı diye hatırlıyorum ama ne kadar yararlı bilemem
Kendinibegenmis papatya_ canım bu toplayan süngerli sütyenler var ya onları kullan gerçekten bi süre sonra göğüsler toparlanmaya başlıyor ama öyle 1 hafta taktım toparlanmadı deme 5 aya yakındır onları kullanıyorum toplanmaya başladı yatarken bile çıkarmıyorum
papatya_ Kendinibegenmis ben hep destekli dolgulu sutyen kullanıyorum toparlayıcı mi olması gerekiyor yani yatarken de çıkarmıyorum çıkarınca rahatsız oluyorum bi parçam oldu artık onlar 😄
Kendinibegenmis papatya_ ya toparlayıcı dediysem benim ki 2 beden büyük gösteren şu sert sütyenler varya onlardan memem olmadığı için onlardan kullanıyorum takınca da ortaya topluyor ya ondan öyle dedim 😂😂