Kizlar eşimin iş arkadaşlarından samimi olduğumuz bir bayan var evli 3 çocuğu var
Bu bayanin eşinin o gün işi çıkmış ve çocukları bakicidan alıp eve birakirmisin demis eşim de bıraktı bana söyledi bıraktığını haberim var
Bugun iş arkadaslarindan birinin arabasında ön koltukta eve gotururken gordum eşime sordum sende de mi öne bindi diye evet dedi sinir oldum ve kavga çıkardım eşimle konuşmuyorum haksizmiyim barışmak için uğraşıyor ama bugun eve almamayı bile düşünüyorm annesi gile gitsin

Kumsalinci34 burada eşinin suçu yok canm bence abartmamalısın bu kadar kıskanırsan adam da evinde huzur bulamaz gözü dışarıda olur sonra. eve al hiç tadınızı huzurunuzu bozacak bir durum değil ☺️🌺

Kumsalinci34 sonuçta kadın gelip oturmuşsa kalk ordan diyememiş olabilir. Şahsen bende diyemem eşimde diyemez . Ayıp olur düşüncesiyle

Kumsalinci34 ön koltuk bossa arkaya kim niye otursun .ayrıca ön koltuga oturmasıyla kocanız elden gitmez merak etmeyin ,bir oturmayla gidicek olan da gitsin orası ayrı..abartmayın

Kumsalinci34 eşiniz şöför mü neden kadın arkaya otursun ki 🙄 eşimin arkadaşları beni bi yere götürdüğünde bende öne oturuyorum hatta eşim bi yere götürürken onlarda öne oturur bunda ne var eve almayacak kadar anlayamadım 🤷🏻‍♀️

Kendiniz de belirtmişsiniz zaten samimiyiz diye. Ben kötü bir niyet göremedim. Ayrıca sadece sizin eşinizin arabasında öne oturup başkasında arkaya oturmuş olsa hani belki diyeceğim ama cıkkk bence biraz abartmışsınız

Kumsalinci34 kadın gelip oturmuştur eşin ne desin kalk arka koltuğa geç mi 🤷🏼‍♀️ Ya hiç izin vermeyecektin ya da şuan boşuna huzur kaçırma canım

Kumsalinci34 canm kadn oturmussa samimiyetten dolayı esinde arkaya otur demez yani ama ben olsam ne kadar yaknda olsak oturmam one teksem arkaya oturrum bu boyledir bence ama abartma bj anlk sinir olmus olabirsn tamm bu zamanda herkesten hersey beklenir ama trip atmissin yeter bence uzatma hem erkegin aklinda yoksa bile boylelikle aklna getirmis olursun 😊tadınızı kaçırma💕

Kumsalinci34 ne diyeceğimi bilemedim, ne sanıyorsunuz, çalışan kadınların tek amacı sizin kıymetli kocalarinizi ayartmak mi?

Ya siz nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben taksi dışında birisiyle biyere gidiyorsam arkaya oturmak daha ayıp gibime geliyo yani bak ben sana güvenmiyorum aramızda bişey olamaz sakın yanlış düşünme ama bunuda aklına düşüreyim gibi geliyor.. He arabasına yalnız binmemin dogru olmucagım kişinin arabasınada hiç binmem arkaya da oturmam

Kumsalinci34 eşinizin bi suçu yok kadın binmiş ve sonuçta yardım istemiş birine kalk arkaya git diyemez böyle eften püften konularla adamların aklına gelmeyecek şeyler getirmeyin bence

Kumsalinci34 sizi anlıyorum, ben de gıcık olurdum birazcık ama eşinize güvenin bence. Sonuçta kadın oturunca eşiniz geç arkada otur diyemez ki kadına. Bir de samimilik varmış arada, kadın da ona istinaden oturmuş olabilir. Bence eşinizin üzerine çok gitmeyin, zaten kızmışsınız kavga etmişsiniz bayağı daha fazla üstelemeyin. Bir de eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme demişler. Bu meseleyi çok takıntı yaparsanız yarın eşiniz o kadınla ilgili bir şey olduğunda size rahat rahat gelip anlatamaz kıskanırsınız diye.

Kumsalinci34 şahsen ben bi tanıdığımın arabasına binersem ön koltuk boşsa öne binerim arkaya binmek ne taksi mi bu şöför mü adam? Ayrıca nolmuş kadın öne oturduysa ön koltuktan da anlam aramazsınız heralde?