Hanımlar bebek doğurduktan sonra eşimle çok ilgilenemedim unutulmaz bir gece yaşatmak istiyorum farkli öneriler tavsiyeler 🤗
Unutulmaz gece
Honey önce duşa gir,çık. Sonra git eşinin yanına giyiniyomuş gibi yap. Sütyenimin arkasını takar mısın askm de. Taksın, sonra külodunu giyerken giyemiyoruö ya giydirsene de atla üstüne öpüşün😂😂😂😂sonra eğil önüne oral yap,daha sonra eşinin kafayı göm seninkine devamını da halledn. En sevdğm taktik😂😂😂😂eşim kanmıyo artık benm. Heee anladm gel gel diyo😂😂
Bence duşa gir bı güzel bebek yağı vs kullaniosan sür kendine dekolte giyin git yanına ateşli dokunuşlar vs direk otur kucağına op gerisi gelir😅
Kbranur65 yettimm 😂😂 @Honey giy seksi bi gecelik veya fantazi kıyafet üstüne sabahlık giy jartiyerde giy mümkünse hatta topukluda giy. Yanına doğru git sabahlığının önünü aç birden zaten direkt atak yapar 😅 koltuğa veya yatağa doğru sertçe ittir sonra diz çök oral yapmaya başla 😂 anlatırken yaşadım yanlız seviyorum bu hayatı 🤣
KirmiziOjeli 😘😘🤣🤣🤣🤣🤣 hahahaha geldiler gayriii🤣🤣🤣🤣😂😂😂
Kbranur65 her daim 😂😂😘
KirmiziOjeli denicenm😂hiç yapmadım böylr
Laledmrrr yap yap bayılır kesinlikle 😅
KirmiziOjeli inşallah bayılsında benide bayıltsın😂
Kis_masali 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Aayyyyyy çok iyi ya
Eddy o ne demek oluyor ben anlamadım ya masum.bene🤣
Honey dün çok güzeldi 1 saatten fazla gece yaşadık.. burdan bı arkadsin önerisiyle vücut çorabı aldim aşırı sexsiydi kırmızı rengi giydim ama ondan öncesi dusatnan çıkınca hayatım vucudumu yaglarmisin dedim yağladı o ilk başta hadi gel yanıma fln dedi bnde yok istemiyorum yorgunum gibisinden yaptım. O gitti içeri. Bnde giyindim çorabı makyaj ateşli bı parfüm 😍💋 bebeğim de uyuyordu ztn. Oturdum üstüne öpüştük biraz baya seviştik yani sonrasinda bn ona masaj yağı sürdüm oral yaptım çıldırdı ztn🤩en sonda yatağa ziplstti bni gerisi geldi işte baya açıklayıcı oldu hsgsgdgf😂😂😂😂
Agustosirilsiklam Vucut corabinin linki varsa atar misiniz bana da memnun kaldiniz mi
Zoya asssssssiri memnun kaldım asssssiri saolsun eşim parçaladı yirrtti yani yine aldım. bugün 🤗 cnm Trendyol dan yazınca hemen çıkıyor çeşit çeşit seç beğen bak