Honey bende burda kalayım yeni doğum yaptım 😂

Ysmnn122 Evt ya adamcağız bayağı sabretti güzel gece hakketti burda profesyonel sex uzmanlar güzel öneriler gelir 😃

Honey Valla biz 3 aydır birlkte olmuyo kırkımız yeni çıktı ama çocuktan pek olmuyo

Honey önce duşa gir,çık. Sonra git eşinin yanına giyiniyomuş gibi yap. Sütyenimin arkasını takar mısın askm de. Taksın, sonra külodunu giyerken giyemiyoruö ya giydirsene de atla üstüne öpüşün😂😂😂😂sonra eğil önüne oral yap,daha sonra eşinin kafayı göm seninkine devamını da halledn. En sevdğm taktik😂😂😂😂eşim kanmıyo artık benm. Heee anladm gel gel diyo😂😂

Bence duşa gir bı güzel bebek yağı vs kullaniosan sür kendine dekolte giyin git yanına ateşli dokunuşlar vs direk otur kucağına op gerisi gelir😅

Kbranur65 yettimm 😂😂 @Honey giy seksi bi gecelik veya fantazi kıyafet üstüne sabahlık giy jartiyerde giy mümkünse hatta topukluda giy. Yanına doğru git sabahlığının önünü aç birden zaten direkt atak yapar 😅 koltuğa veya yatağa doğru sertçe ittir sonra diz çök oral yapmaya başla 😂 anlatırken yaşadım yanlız seviyorum bu hayatı 🤣

Honey varsa bir mini etek giy canım altinada siyah çorap uzun ince olsun sonra eşin TV izlerken düşür yere birşey (arkan eşine dönük olsun ama) ay diyerek al onu yerden gerisi geliyor zaten. 😂😂 Baktın olmadı ip al eline boynuna geçir odaya kadar götür 😂😂

Honey kovboy misyoner doggy ama en cok doggy eger yapmadysanız kesinlıkle cıldırcak

Honey güzel bi gecelik giyip karşısında dans etmeye başla 5 dk ve sana dokunmadan seni izlemesini söyle eğer dokunursa dans suresi uzar bu sekilde izah et sen dokunup azdırıcaksın bu kadar sonu gelir

Eddy o ne demek oluyor ben anlamadım ya masum.bene🤣

• Eddy bunu yanıtladı.

Honey dün çok güzeldi 1 saatten fazla gece yaşadık.. burdan bı arkadsin önerisiyle vücut çorabı aldim aşırı sexsiydi kırmızı rengi giydim ama ondan öncesi dusatnan çıkınca hayatım vucudumu yaglarmisin dedim yağladı o ilk başta hadi gel yanıma fln dedi bnde yok istemiyorum yorgunum gibisinden yaptım. O gitti içeri. Bnde giyindim çorabı makyaj ateşli bı parfüm 😍💋 bebeğim de uyuyordu ztn. Oturdum üstüne öpüştük biraz baya seviştik yani sonrasinda bn ona masaj yağı sürdüm oral yaptım çıldırdı ztn🤩en sonda yatağa ziplstti bni gerisi geldi işte baya açıklayıcı oldu hsgsgdgf😂😂😂😂

Zoya asssssssiri memnun kaldım asssssiri saolsun eşim parçaladı yirrtti yani yine aldım. bugün 🤗 cnm Trendyol dan yazınca hemen çıkıyor çeşit çeşit seç beğen bak

• Zoya bunu yanıtladı.