Kızlar bisektomi yaptıran varmı aranızda yada çevresinde yaptıran.
İşlem nasıl gerçekleşiyor?
İyileşme süreci nasıl oluyor?
Ne kadara yaptırdınız?
Memnun musunuz ?
Kafam çok çok karışık 45 kiloyken bile tombul dolgun yanaklarım vardı yaptırmak istiyorum ama çok kararsızım
Bişektomi hakkında
WhiteSwan o zaman doktorundan 30000 kez daha emin olman lazım yaptırcagın her yer için söylüyorum ..yuvarlak yüze olur bence ama dedigim gibi lütfen doktorunu iyi sec cünkü bu saydıgın seylerin yapay durması riski falan.. suanda bir güzelliklik kalıbı varya ,herkes onu yapar ama herkes birbirine benzer yada cok yapay olur, bunun için söylüyorum doktorun gerçekten insan yüzüne gore mi yoksa suanki herkesin istedigi yüzü mü yaptıgını anlamalısın .sana göre olmalı ve her doktor her konuda iyi degil
WhiteSwan ben bi ara yaptıracaktım sonra ileriyi düşünüp cesaret edemedim. İleride yüz ister istemez çökmeye ve zayıflamaya başlıyor dolayısıyla daha da çökecek ve çok kötü görüntü çıkabilir ortaya. Ayrıca ya kötü olursa geri dönüşüde yok cesaret edemedim ya
WhiteSwan bende sırf yanagım bi ara düşündüm yaptırıyım dıye arastırdım ama cesaret edemedım memnun kalan cok az kiminin dudagı kaymış kiminin kaşı yaptırcaksanda işinin ehli birine yaptır yaptıgı işlere muhakkak bak basit gibi gözüküyor ama zor bi ameliyat bence muhakkak arastır cnm
KirmiziOjeli yüz yogasiyla falan erişmiş acaba bu yanaklar ya
- Düzenlendi
WhiteSwan içerde dikişler oluyor. 1 hafta sonra aldırıyorsunuz. Şişin inip yüzün oturması 1 ay kadar sürüyor. Sıvı beslenmek zorundasınız katı yiyemiyorsunuz. Dikişler alındıktan sonra biraz daha rahat edersiniz. İşlem öyle acılı ağrılı değil. Zaten uyuşuk hissetmiyorsunuz. Doktorunuzu iyi seçin yüzünüze en uygun olacak şekilde yağ alımını gerçekleştirecek, işinin ehli birine teslim ederseniz sonuç mükemmel oluyor🌸