Selam herkese🙏🏻🙃 Son 4 aydır inanılmaz bir seks isteğim var. Artık kocam köşe bucak kaçıyor benden😅 evet öncedende doyumsuz ve istekliydim ama bu son zamanlarda çok farklı. Artık “buda musluk değil güzelim benimde bir canım var” dedi dün akşam🙈 Nasıl kendimi frenleyebilirim a dostlar
Libido kesici🤣
kopuklukahve neydi o şapmıydi😂 ondan kullan
Birkadin yahahahah gerçekten işe yarıyorsa deneyeceğim bak🤣
kopuklukahve hiç denemedim 🤣
kopuklukahve isteksizlige tavsiyem var ama buna yok😂aklına sogukta kalmıs yavrucuk kedicikleri düsün sokakta kalan hayvanlar ac insanları falan diyebilirim bitek😂ben öyle yapıyorum yada nişanlıma kızdıgım bir anı düşünüyorum tekrar modum kacıyor😂😂
Rouge hahahaha denedim ya🤣 kavganın ortasında da adamın kucağına atlamazsın be kızım😅
- Düzenlendi
kopuklukahve hahaaha peki regl donemin mi yaklaşıyor yoksa yeni mi bitti acaba ondan olabilir mi bende o vakitler böyle bir cosku oluyor😂😂
Rouge yeni bitti 1 hafta oluyor ama son 4 aydır böyle gerçekten dr gitmeyi düşünüyorumm artıkk. Evde sürekli dalga geçiyo kocam benimle🤣
kopuklukahve iştekli oömak güzel ama fazlasıda gzüel değil bence🤣bendede istek var ama bu kadar değil kötü şeyler düşün 😂hani eşine kızdığındadaı canın istiyo😌😀
Laledmrrr evet gerçekten bu kadar olmakta güzel değil ya🤣 kendime engelde olamıyorum hahajask
kopuklukahve duygusal bi film aç izle😂😂anında kesiliyo sjdjdnf
kopuklukahve böyle post açmak için girdim uygulamaya bunu gördüm hemen yorum yazıyım dedim dün geceden beri adamın tepesinden inmiyorum 6,5 aylık bebeğim var onu oyuncaklarıyla bırakıp yine yapıyorum allahım doymadım dün geceden beri napacam bilmiyorum eşim de öyle işini bitirip çekilen biri de değildir önceliği benim ama her yerimden ateş çıkıyor resmen libidom tavanda 😂 hadi beraber çözüm bulalım bu duruma 😂 az önce yanaştım eşime bende aynı cevabı aldım adam haklı belediye çeşmesi değil tabi 😂
Kis_masali deniycem🤣
bisadekahve ay valla su veren itfaiyenin hortumunu🤣🤣
kopuklukahve Al benden de o kadar az önce eşimle konuşurken bişey kırıldım dedim öyle konulurken duygulandım ettim sonra sevişsek mi ki dedim 😂😂 adam sen akıllanmaz bi deli oldun çıktın geceden beri dedi 😂
bisadekahve benimkide yanımdan geçerken değmemeye çalışıyo😌😋
kopuklukahve ahahahha benim gibi biri saha işin kötü tarafı eşim benden beter iki azgın şu an evde kanka gibiyiz ilişki yasağı bizim libidoların önüne Çin seddi ördü 🤣🤣
Rouge
Isteksizlige ne tavsiyeniz var bendede pek istek yok ya malesef
Ikranurasar erotik seyler izlemek olabilir mesela onun dısında aslında isteksizligin nedenine baglı mesela ilişki sırasında zevk almıyosan vücudunu tanımalısın zevk aldıgın yerleri bulmalısın odaklanman lazım vs vs yada eşinde erken bosalma olabilir o yüzden isteksiz olabilirsin .bunun altında elbet neden vardır onu bulman lazım önce sonra cozum cünkü insan zevk aldıgı halde isteksiz olamaz
Lagosiyawo ya benim kocada isteklidir ama bu fazla geldi onada🤣
Diyor gücüm kalmadı artık kalkmıyo🤣