adastra KirmiziOjeli kesinlikle. En iyi adet geciktirici. İçtiğiniz sürece hayatta olmazsınız. Alın ve her gün bir tane için. Bıraktıktan 1 gün sonra ancak olursunuz.
KirmiziOjeli adastra aynen hatırladımda ben hamileliğimin başında bilmeden kullanmıştım bıraktım günlerce adet olmadım haptan zannederken bebektenmiş 😅😅
adastra KirmiziOjeli ahaha ben de düğünümde regl olmamak için kullanmıştım ama sizinki çok iyiymiş bayağı büyük bir sürpriz olmuş 😄😄😄
Sihirlieller adastra 1 de gidicez ne zaman killanmaya baslayim 7 gun sonrada adetim baslicak 3 gune baslayimmi ve emziriyorum
KirmiziOjeli adastra hiç sorma bide gebelikte sakıncalı ilaçlardan biri x grubunda diken üstündeydik neyseki bir şey olmadı şükür😅
adastra Sihirlieller doğal yöntem olarak bir tek tarçını biliyorum. Bir bardak suya bir tatlı kaşığı toz tarçını karıştırıp içebilirsiniz her gün. Tarçın doğal bir adet geciktirici
Ezelinur Sihirlieller canım primalot diye bi ilaç var ben umre ye gidecekken ibadetlerim yarım kalmasın diye onu içtim bıraktığım gün dönüş günü adet oldum ama hergün düzenli kullanacaksın.