Dilekdnsmz zar tekrardan birleşmez demek istemiş herhalde
Cinsellik
Foxydaisical Çok tehlikeli çokkkk!!!
Kızlık zarından nkdar kan akıyo bende nısanlıyım evlenmek ızereyım fazla acısı var mı
Senem21 değişir bir iki damla da akar.
nadir de olsa hastanelik olanı da biliyorum.
nergisklndr nasıl hssdlyr kızlık zarı patlayınca
Senem21 bence söyleyip sürprizi bozmayalım 🙄
nergisklndr korkularım var hemde çook şmdi kasılırım izin vermem falan 😂😂
Senem21 Kızlık zarı patlaması öyle balon patlaması gibi olmuyor canım. 😂 Ben hiç hissetmedim bile. Zaten çoğu kadında ilk ilişkide zar bozulması olmuyor. Hem zaten genelde her kadının kızlık zarı deliktir. Çeşitleri var. Esneklik farklılıkları var. Adet olduğunda zar delik olmasa kanamanda olmaz zaten. Kızlık zarı bozulması dedikleri şey zarı tamamen açılması. Çoğu kadınınki esnek oluyo. Kalın yapıda olanlarda çok hafif bi sızlama hissediyorlarmış. Ayrıca cinsel içerikli filmler izlemeni tavsiye etmiyorum çünkü onlar film gerçeği pek yansıtmıyor. Sadece görsel show hepsi o. Utanma kısmına gelince evet çok utanma oluyor ama sonradan sen bile nasıl alıştığına şaşırıyorsun. Gerçi ben 2,5 senelik evliyim hala utandığım zamanlar olmuyo değil. 😂
Incimuhammet canım, eşim yurtdışında yaşıyordu. Evlendik ilişki oldu sonraki gece döndüler . Bir hafta lekelendim ben mesela. Biraz da ağrı oldu . Vee üç dört ay sonra geldiğinde zar kpanmadı da, acı da olmadı. Gayet rahat oldu sıkıntı yok relaxx 🤭🤭