Birkadin Zen genelde eşim çok konuşup küfür eder seni skeym rahatla buz gibi ol parçalarm seni benim tatlı fahişem orbm falan 🤣 senin *mni yerim senin diyo hahah 🤦🏻♀️ daha çok var ama yeter bu kadar
Mtlukadn Htddd sana ne arkadaşım günahını sana mi yazıyolar? Hem belki müslüman değil eşi nerden biliyon?
Mtlukadn Htddd salak senin gibi haddini bilmezlere denir sen kimsin ki milletin abdestini sorguluyorsun herşeye burnunu sokma da sen defol.git
Htddd Thinky kız yok kötü anlamda sormadım isi gücü rast gitmez diye dedim millet linclemeye başladı 😂😂
esra-4390 Htddd millete vaaz verirsiniz böyle baksan kendinize gelince tirt cikarsiniz. Almadan gitse n’olacak sanane onun yerine sen mi yanacan ne bu şiddet??
Gunka Ben utanıyorum 1yıllık evlıyım bısey dıyomıyorum untadıgımdan esımde benım gıbı yenı oldugumuz ıcın herhalde🙈
Ysmnn122 Gunka bizimde yeni 1 yılımız doldu 3 aydan beri ilk defa dün biraz sevmiştik ama ilişkiye giremedik kırkım çıkmadığı için istemedi
Memos0103 Zen ben kocamı senede 1 ay gördüğüm için böyle şeylere biraz acemiyim😭 2 senelik evliyim topma 5 ay gördüm kocamı 1 tane oğlum var onu bile zor yaptık