ZRaporu Geceyeyakisanbirkadin spermi yutunca hamile kalmazsınız. Ama sperm vajinanızın içine boşalırsa hamile kalırsınız. 😶
Antisosyalmom Zen bayılıyorum skine çok güzel, hadi sok yalvartma, ahh ohh diye inliyorum isteksiz oluyor zaten zevkten 😂 çok güzel skiyosun aşkım. Erkeğim, aslanım benim, azgın tekem diyorum bide 😂
Ompatii Geceyeyakisanbirkadin ilk gece bişey yapma o zaten seninle ilk ilişkiye girceği için çıldırıyodur önsevişme yap bence biraz kendini sulandıracak şekilde parmak falan faydası oluyor ağrıya
Selale Geceyeyakisanbirkadin yaşıtız bende nişanliyim😁😁ben bura ilk uye oldugum zaman oralın ne oldugunu bile bilmiyodum sen yine iyisin🤣🤣🤣
Geceyeyakisanbirkadin Selale valla ben de buradan öğrendim oralın ne demek olduğunu ilk uye olduğum da ne konuşuyo bunlar diyodum ama artık anlıyorum😁
Selale Geceyeyakisanbirkadin aynen bende.Ama şimdi bazi şeyleri öyrendim,iyiki uye oldum diyorum😁bi kaldi ilk gece o korkuyuda atlatirsak kim tutar bizi🤣🤣
Geceyeyakisanbirkadin Selale valla ben de de onun korkusu çok var ve ağrır mı diye çok merak ediyorum ben canımın ağrısına dayanamıyorum🥺😁
Selale Geceyeyakisanbirkadin kendimi şöyle teselli ediyorum ilk geceden ölen oldumu sende olesin en fazla acicak🤣🤣🤪🤪
Geceyeyakisanbirkadin Selale biz şimdiden sevişmeye başladık ama tam ilişkiye girmiyoruz anca öpüşüyoruz elleşiyoruz o kadar bunarıda ben evlenmeden yapmak istemedim ama korktuğumu biliyor ve diyo ki en azından şimdi bu kadar yapalım o zaman korkun azalır felan ve haklıymış şimdi ilk geceden eskisi kadar korkmuyorum bence siz de deneyin😁😁