Limonlupopkek Sesa kizim 10 aylik b3nimde ne zamn aglasa idi birakip kizima bakarim kim ne derse desin. Hem cocuk aglamasin hem isler bistsin, oldu. Kendinden taviz verme o kadin hep konusur durur bosver
Lagosiyawo Sesa biri benim çocuğuma kes sesini dicek haaa .. oracıkta çökerim gırtlağına değil kaynanam kralı olsa tanımam sende altta kalmışsın kusura bakmaa
Sesa Lagosiyawo üste çıkan o an ben olsaydım eşim geldiğinde ağlayıp baylıp tansiyonunu çıkarıp bire bin katıp anlatacaktı bildiğim için uğraşmak istemedim konu en son gariban anam olacaktı eşimin babası 8 yaşındayken eşim vefat etmiş devamlı çocuklarını buradan vurup istediğini yaptırmaya çalışıyor demagoji yapıyor tek büyüttüm sor büyüttüm çile çektim vs vs diye
151413 Sesa Valla ne yalan söyleyeyim kayınvaliden baya sinsi birisi.Sadece o yanlız büyütmüyor çocuklarını benim kayınvalidem de eşini çok genç yaşta kaybetmiş.Ama hiç bir gelinine ne karıştığını gördüm ne de iş yaptırdığını🥲 yani anlayacağın böyle kadınlar acıtasyonla iş cözer ben senin yanında olsam o ne yaparsa yapsın kocamı seviyorsam hep onu yanımda tutar ve ne kadar dolduruşa getirse bile sırf ona inat gülerdim.İnan böyle insanlarla uğraşılmaz Elinden geleni yap ama seni de kullanmasına izin verme.Valla üzüldüm benim çocuğuma öyle birşey dese ne yapardım bilmiyorum.Zor bacım Allah kolaylık versin
Sesa 151413 off valla çile bende asıl ama ağlayan o . Bende malesef lf işitmeye gelmiyorum çabuk bunalıp darlanıyorum
papatya_ Sesa onunda amacı bu zaten gelini yıldırıp kocasına karşı doldurup huzursuzluk cikarmak arana mesafe koyuver, 6 aylik bebeğin varmış zaten ya bebekle uğraşsın yada yemekle uğraşsın,kendini sinir edipte eşinle huzurunu bozma duyma onu ne derse desin