Thinky Eylulertem eltim görücü usulü evlenmiş biz severek evlendik inan kaç senelik evliyim halen aynı değişmedi yani ben bugn sıçsam o da sıçıyor o denli 🤷♀️ bütün takılarımız aynı aramızda düğünlerde 7 sene var şöyle söyleyim bana oturma grubu alınmaya çıktı geldi yanımda kendine de bakıyordu artık kayınpederim dellendi bunca telaşın arasında sen bi dur kotluksuzmu kaldın dedi 🤷♀️😂 1 hafta sürmedi aynını aldı 😂 oturma odamız aynı yatak odamız aynı beyaz eşyaları benle yeniledi düdüklü aldım geçenlerde aynını gitti aldı 🤷♀️ valla herifi aldatıyorum 2. Sevgilim var desem gider kocayıda aldatır 😂😂 ben çocuk yaptım daha benim bebeğim sevilmeye doymadan hemen kendi de yaptı aramızda çok yok yani demem o ki kocamı yatakda iyi diye övsem bi bakem nasıl ye gece çıkar gelir 😂😂😂😂
Mylove Eylulertem Çok iyi rengini simdiden belli etmiş senin yapman gereken mesafeli olmak asla birseyini anlatma slm ver merhabaya durma sanslisin bir nevi benim eltim hep iyi ol her istediğin olsun modunndaydı meger kaleyi icten fethetmeye calismis iyi gorunup arkadan kuyu kaziyor yani seninki okadar fena olamamia demekki kıskançlığı agir basmış kalp kirip gozden dusme kimsenin agzina laf verme fevri davranma hakliyken haksiz duruma düşecek birsey yapma gerisi corap söküğü gibi gelir ama herzaman mesafeli ol . Ayrıca oda gelin sende hic bir zaman anlam veremedim şu elti kıskançlığını herkes nasibinde ne varsa o olur terbiyesiz işte bak gene sinirlendim gece gece …
Lentlily Eylulertem amcamin hanimiyla aramda 2 yaş var arkadaş gibiyiz cok sık görüşemesekte kendisine bir kolye almiş ve gerçekten benim cok hoşuma gitti resmini çektim ondakinin sonra kuyumcuya buna benzer bişey varmi diye sordum oda aynisi var dedi aldim şimdi ben kıskançlikmi yapmiş oldum acabaaaa. Oda kolyeyi görünce aa bulmuşsun aynini dedi senin gibi mi düşündü acaba
Mylove Sedaa yorum yazmayacaktım ama dayanamadim 😂 elti konusunda bende yarali olduğum için şimdi tatlım senin ki cok farklı güzel yaklaşmış kirmadan incitmeden bide bunlarin sinsileri fln var iyi gorunup arkadan kuyu kazanlari var varda var yani
Sedaa Mylove evet canım haklisin olabilir, benim 4 eltim, 4 görümcem var, eltimin ikisi başka şehirde ,onlarla fazla samimi degilim ama digerleriyle iyi anlasiyorum. Benden yaşça baya büyükler zaten,ablam gibiler aynı. Bu konuda şanslıyım galiba.😊
Mylove Sedaa neguzel zaten ayni ailenin gelinleri oluyoruz ne gerek var kıskançlığa hasetlige ara bozmaya bende isterdim eltimle aram iyi olsun ama olmayınca olmuyor işte