• +18
  • Cinsel hayatınızda olan komik anlar🙈

Kis_masali 😂😂 Balayının ilk günü otele giriş yaptık odaya çıktık, sıcaktan ölmüşüz duşa girelim dedik. Eşim tutturdu birlikte girelim diye girdik tabi rahat durur muyuz. Bi çıktık bütün oda su içinde odanın telefonu zır zır çalıyor, ben telefona bakarken kapı çaldı eşimde kapıyı açtı. Karşı odadaki adam ve otelin müdürü falan kapıda. Koridordaki halı odadaki parkeler heryer sudan mahvolmuş😂 koca bir makineyle vakumlayıp çektiler, en son temizlemeye gelen abla gülmemek için tutuyordu kendini abla gül gül dedim eşim ben abla başladık gülmeye😂 sözde gider tıkalı işte😝

Antisosyall tel toka tıkamış gideri çok saçma ama, birde görseniz duşakabinle yer arası 1 parmak mesafe bile yok banyonun kapısının önünde de bişey yok su direk dışarı gidiyor yani otelin de eksiği

ZRaporu ahahahahah😂😂 bi dahakine ezan saatlerine bakın bariiii

seksirella Allahim öldüm ben buna😂😂😂düşünsene öyle hemde yumurtayi yediyi yerde söyle ay o yuz ifadesi😂😂

Eliz galiba öyle olmuş😀😀😀

Kendinibegenmis ahahaha kız adama hoca mı diyon. Benimkide öyle son zamanlar da daha sert ve uzun sürüyor. Pertim cıkıyor artık boşaldı sanıyorum oh be diyorum daha dur yeni başladık demez mi 😂 azgın adam fena ya

• [silindi]

Eşimle bi akrabanın düğününe katıldık. Düğün başladı ve gelin damat çıktı tabi düğün devam ediyor biz eşimle masada otururken o beni masa örtüsünün altindan bacaklarımı seviyordu baya baya içi geçti resmen 😂😂 sonra tuvale gidiyorum ben aşkım deyip çıktı sonra bana acil gelin odasına gel dedi bende bisey diycek diye kalktim gittim yanina içeri girmemle duvara yapıştırması bir oldu resmen neye uğradığımı şaşırdım 😂 sonra başladı beni anal s..kmeye sert ve kudurmuş gibiydi resmen sakin ol dedim okadar çıplak giyinirsen dayanamam ben dedi ve çok seksi olmuşsun dedi tabi içerden kapıyı kilitlenmişti sonra birileri gelip kapıyı acmaya çalışmışti😂 hızlıca bosalmaya çalışıyor ve bi yandanda disardan burann anahtarı nerde kilitlemsler gorevliye sorun falan sesleri bi telas bi telas bizdede ciktilar ve biz hemen kapıyı acip kaçtık eşimle gidip hemen yerimizi aldık 😂😂 çok komikti oan 😂

• [silindi]

Ysmnn122 neden öyle söyledin canım