• +18
  • Cinsel hayatınızda olan komik anlar🙈

Aslan yaaaaa 😂😂😂😂😂😂 onuda yaparım belki tutamazsam😂😂

130130 yeni evliyiz tabi o sıralar daha ev duzuyoruz yerlesmedik eşimin ailesinde de odamız var orda kalıyoruz halası kızı vs gelmişti bizde sıkıldık sarmadı eşimin canı çekmiş odaya git sonra beni çağır dedi öyle de yaptım kapıyı kilitlemeyi unutmuşuz ben bacaklarımı omzuna kaldırdım tam git gel yapıyor adam bosalicak arkadan Cat diye kız kuzeni açtı bizi gördü kapattı 😂😂 adamın ayağına kramp girdi öylemi götünü gördü kız 😂 bide şeker vermek için çağırdı fakat olay şu kız gidesiye suratimiza bakamadi mosmordu 🤣🤣🤣

seksirella 😂😂😂😂felaket bi durum😂😂o da çat diye ne açıyo kapıyı canım. Yeni evlisiniz siz😂biz yeni evlendiğimizde 2 ay kımse bize gelmedi biz sıkıldıkça gitmiştik el öpmeye falan. Ayıp etmiş kız😁

Kis_masali arada evlerine oturmaya vs gittigimizde görünce gulesim geliyor eminim ki unutmamistir asıl olay bide şu 😂 önceden eşimle diyaloglara giren kız şuan asla girmiyor yüzüne bakmıyor 😂🤣

seksirella 😂😂😂😂😂iyi mi olmuş kötü mü bilemedim😂😂😂anlatmışmıdır ki birilerine😂ay ben utanırdım bi daha görüşmeye çekinirdim bee😂😂

130130 bilmiyorum komik mi ama son 2 seferdir eşim her zamankinden daha sert ve uzun süren bi performans sergiliyor yarım saati geçiyor neyse dün başladı ama öyle bir sert ki bende dayanamayıp "yavaş hayvan düşman mı si…yon"dedim tabi bi gülme tuttu bizi ama hemen toparladı devam ediyor yarım saati geçti bikaç saniyeliğine durdu bitti mi dedim hayır devam dedi devam ediyor ama artık pert oldum bi yerden sonra da sıkıyor yani zevkten ziyade bıkkınlık veriyor “hoca bitir artık hoca” dedim anca öyle bitirdi 😂

130130 yeni evlendiğimiz sıralarda ateşli bir gece geçirmiştik sonra yattık uyuduk sabah geç uyandık apar topar işe gittik akşam geldik yatak odası halısı yamuk yatak yamulmuş komidinler sağa sola kaymış eve hırsız girdi zannettik birimiz oraya birimiz buraya koşturuyoruz sonra gecenin şehvetiyle yamulttuğumuzu farkettik 😂iki kezde yatak kırmışlığımız var 🙈😂aramızda epey kilo farkı var bundan sebep bu tür kazalar sıkça yaşanıyor 🥴

130130 Dun yaşadigimiz bi olayi anlatiyim.Sevişdikten sonra tam ilişki olucakken riskli bi pozisyondyadik aman dikkat et yumurtlama gunlerim dedim.Eşimde aaa yumurtluyo musun dedi🤦‍♀️😂😂