damlaakgn Merhaba arkadaşlar 2 aylık hamileyim cinsel ilişkiye girebilir miyiz eşimle çünkü duramıyor yerinde sadece canı istiyor diyor sizce bebegımı düşürme rıskım var mı etrafımdaki insanlar hep yapmayın bişey olur diyip duruyor
Defneesra damlaakgn riskli gebelik yoksa yaparsın bunu doktoruna sor bence ben doğuma gideceğim güne kadar yaptım doktorum yasaklamadı çünkü😀en iyisi sende bi danış doktoruna
damlaakgn Defneesra bugün gıttımde sormayı unuttum ama rıskı bir durumdan bahsetmedi bugün daha tohum kadarmış bebisim bende benımkını tutamıyorum az önce yaptık ama çok korkuyorum herkes ılk zamanlar yapma diyor
KaanAybars Defneesra aynen öyle bende doğuma kadar yaptım hem doğumu kolaylaştırıyor derler normal doğum acisindn
ZRaporu damlaakgn doktoruna eğer özel doktorsa whatsapp üzerinden sorabilirsin bence. Bugün muayenede sormayı unuttum diye.
Seleniko damlaakgn sen 1 aylık hamile değil miydin ? Yani riskli bir gebelik değilse yapa bilirsiniz doktorunuz herhangi bir şey demediyse.
Ezelinur damlaakgn 9 ay bir fiil ilişkimiz oldu ama şükür hiç bişey olmadı doktor muayenede risk görürse zaten engel koyuyor.
Agustosirilsiklam damlaakgn 1 buçuk aylık bile deilki iki olsun çok şüphe veriyorsunuz👀🙄yani bir aylık iki aylık bilmem 5 haftalık..
Mirinda damlaakgn eğer riskli gebelik yoksa yapabilirsiniz tabii ki. Riskili bir durum olsa doktor mutlaka uyarırdı içinin rahat etmesi için numarası varsa mesaj atabilirsin doktoruna
papatya02 damlaakgn rüsk olsaydı özellikle söylerdi zaten yapmayn diye biz hep yaptık bir sorun yaşamadk
Nimess damlaakgn ben hamileliğimi ikinci ayımda öğrendim haliyle öğrenene kadarda yaptık öğrendikten sonra her pozisyonda yapmadık ve sertlik derecesini düşürdük. Sıkıntı olsa doktorun söylerdi bence 😌
damlaakgn Agustosirilsiklam 5 haftalık işte iki ay oluyor olurmuş ben bir ay zannettım insanlar hata yapabilir düzelttim kendimi
ZRaporu Agustosirilsiklam şüphelenecek ne var hamileliğini yanlış hesaplamış olabilir ilk hamilelik sonuçta. Ha 1,5 aylık ha 2 aylık. Bizim için ne değişir ki. Bence her şeyden de o kadar şüphelenmeyin. İnsanları kendini açıklamak zorunda bıraktırmayın. Konuda uzamasın lütfen.. 🙏🏼