Eyikur Ayy sabah en nefret ettiğim şey sabah sabah nefes kokuyo salya akıyo hiç hoşlanmıyorum o yüzden sabah yapmam tiksiniyorum
KirmiziOjeli 130130 bu normal bir şey her erkekte oluyor zaten 😅 her seferinde sabahın köründe yapacaksak işimiz var
Olivetti KirmiziOjeli asgagagaha aklıma şey geldi eski erkek arkadaşım her kalktığında yapacaksak işimiz var diyordu 😂😂 o zamanlar bilmiyordum tabi her kalktığında yapılacak sanıyorsam 😂😂
KirmiziOjeli Olivetti ahahahhahshz haklı bir bey 😂 ben de önceden sadece seks için kalkıyor falan sanıyordum 😂
Sanane123 130130 ben eşimle ilk yatigimiz gece ona beni sabah kesinlikle birşeyler istemek için kaldırma en nefret ettiğim şey sabah sexsi demiştim, oda bende nefret ediyorum demişti ve gerçekten de nefret eder 🤷 o zaman işte aradığım adam demiştim,🖤
SansursuzKadin Evt benimkide sabah çşi geldiği için erekte olmş uyaniyor bzde genlde sabah yapariz hem daha uzun suruyor cocuk uyanmzsa 3 saat bile sevisirz sabah😍😍
SansursuzKadin 130130 ay daha guzel ama aksam olmuyor aksam yorulmus oluyoruz ıkımızde işe git gel cocuk falan
CesurCivCiv 130130 bizde 4 yıldır ilk defa bir kez oldu ama harikaydı 😬😬 namazdan bile önceydi sen düşün biri sürtüyor Allah Allah dedim noluyo bende karşılık vereyim dedim iyice yaslandım meğer ışık bekliyormuş hemen indirdi pijamamı orala başladı ama gözümden uyku nasıl akıyor ama o halde harikaydı
Mirinda 130130 bizim sabah değildr gece üç dört gibi çok oluyor uykumun en derin yeri bilmem kaçıncı rüyamdayım bi uyanıyorum beni soymaya başlamış😀🤭 benim çok hoşuma gidiyor ama seviyorum
SansursuzKadin gozdeakrs bi insan nasil 3 saat sevisemez bende onu anlamiyorum o kadar abarti geliyo sana😂😂