Emsal Görünmedi daha çok küçük 😂 adetime göre 4 haftalık yumurtlamama göre iki haftalık hamileyim allah hepinize nasip etsin inşallah
Deryasss Emsal Evet kuzum ikimizinde ayni ve kese gozukmuyo sadece bende bi kan noktaci gibi nokta vardi
Hazele Bakin kizlar cok kucuk ultrasyonla cok baktirmak iyi degil dusuk bile olabilir allah korusun suan cok cok yenisiniz ondan 8 haftalikken randevu alin o zmn bisey olmaz suan zaten gozukmez ve zarar verirsiniz allah muhafaza
Deryasss Hazele haklisin canim bende oyle duydum var beni ayin 15 de cardi doktor ama I zaman daha 8 hafta olmuyor
Deryasss Hira uzulme kuzum nede hayir oldugu belli degil bi dahaki aya insallah ovulasyon testide kullan esinde keciboynuzu pekmezi yesin sabahlari ac karnina bi kasik allah insallah nasip etcek kuzum
Emsal Hira yumurtlama haftan da hep ilişkiye girin yumurtlaman bittikten sonra ilişkiyi azaltın ayrıca ilişki anında çocuk falan düşünmeyin gerekirse yumurtlama zamanını eşine söyleme
Deryasss Hira evet biz bu ay onu kullamisti spermi guclendirimis cinsel istegi arttirimis oku bak internette bide folik asit kullan hap
Hira Deryasss benim evliliğimin 6 ayında doktora gittim bi ilaç verdi dedi üç ay kullan kullanmadım demek ki oymuş bilip bilmeden kullanmak istemedim
Deryasss Kar011 benim ilk hamilelimde bana kuzenim demisti 3 ay onceden baslanirmis bana kalsa erzanede veriyolar kuzum ama istersen doktoruna bir danis ama basla bence
Kar011 Emsal esim bilmiyor onunla konusmuyoruz pek bebek icin Zaten yumurtlama gunlerini de bildigini sanmiyorum
Deryasss Emsal arkadasa katiliyorum canim yumutlama gununu esine soyleme ve nasil ovulasyon testi kullaniyosun hangi marka