Sedabg Merhaba hanımlar. Ben 26 eşim 37 yaşında. Cinsel ilişki ben yanına gidince oluyor bu durumdan sıkılmaya başladım artık. Hiç şehvetli değil yapınca yapıyor ama böyle şehvetle gelmiyor hiç. Nerdeyse sıkılmaya başladım evlilikten. bende çok fazla yanık değilim ama eşim kadar da değilim haftada 1 de olsa olsun istiyorum. Uzanıyoruz askılı gecelikle giriyorum yatağa çamaşırsız adam bana mısın demiyor en fazla elini uzatıyor koluna uzanayım diye o da iki dk odun gibi aynı ya. Öyle sinirle uyuyorum umrunda değil ne yapayım bilemiyorum artık benimde bir gururum var yaşım ondan epeyce geç sanki ben o iş için ölmüşüm gibi oluyor
Fantastiklady Sedabg canım bence sadece gecelik çamaşır olmak yeterli değil 😅 adamı baştan çıkarman lazım ki oda daha çok istekli olsun 🤔o yapmıyorsa sen yap
Sedabg Beyzaaa bu sefer de gözü dışarı kayar diye endişe ediyorum. 5 yıldır evliyiz çok şükür öyle bir sorun yaşamadım ama çekiniyorum. Ben niye böyle yapıyorsun hep ben yaklaşıyorum dediğimde ne var yani nolmuş diyor serin serin.
Olivetti Sedabg senin gözün dışarıya kayıyor mu ki onun kaysın 🙄🙄 böyle sebepten dışarıya kayıyorsa da bir tekme de sen at iyice kaysın . 26 yaşında gencecik çıtır kızsın kendine böyle şeyler söyleyerek haksızlık etme . Kendini ağırdan sat yüz verme mutlaka bir kırılma noktası olacaktır.
Sedabg Fantastiklady onları bile sevmiyor öyle fantazi bişeylerim yoktur bir iki tane sıradan gecelik.
Sedabg Fantastiklady yapıyprum ara ara ama istiyorum ki o birqz beni baştan çıkarsın arzulasın peşimden gelsin sürünsün ahahahah😂😂
Fantastiklady Sedabg ben genellikle kaçan kovalanır taktığını uyguluyorum.yataga gecelikle geçip bir öpücük iyi geceler deyip arkamı dönüyorum sonrası adam rahat durmuyor zaten 😅 normal zamanda da öyle mutfakta salonda sürekli o sıkıştırir beni😅
Rouge Sedabg farklı seyler dene ,degişik seyler al ,sen ilişkiye heyecan kat hosuna gitsin kendiliginden istesin .ama sen diyosun ya haftada bir ben gidersem oluyor diye ordan sıradanlık sezdim .sen baslat devamı o getirir
Sedabg Rouge aynenok sıradan bende arada çok istiyorum eşim istediğim gibi tatmin edemiyor bazen. Böyle sert ateşli olsun istiyorum o çok kibar davranıyor 😁