Merhaba kızlar 6 senelik bir ilişkim var fakat yakında duğunumuz var hiç cinsel ilişkiye girmedim, bakire olmadığımdan korkuyorum biyerden atlayarak ya kendimi vurduysam bakıre olmadığımı nasıl anlarım? Cinsel ilişkiye girmeden? Bilen var mi?
Bakire olmadığımı nerden anlayabilirim
Hshshdhdhhd yani bunu anlaman imkansız çok sadece kadın doğum doktoruna giderek muayene olarak anlayabilirsin birde kızlık zarı öyle söylendiği gibi atlamakla zıplamakla bisiklet süreyim at bineyim bozulup giden bir şey değil
Hshshdhdhhd kızlık zarı ya cinsel ilişkiden yada vajina içine bişey geçmesiyle bozulur düşmeyle çok zordur bende ilişki yaşamadığım halde korkuyordm çünkü bir ara bisikletten düştm çocuktum ve baktım kan gelmişti o an anlamdım tabi sonradan ya kesin bozuldu dedim ama ilk gecemde kananam oldu yani biraz zor yırtıldı hatta
Hshshdhdhhd Doktora gidersen öyle anlayabilirsin canım. Ama öyle dusmeyle vurmayla bozulacak bişey değil 🤭
Hshshdhdhhd kendiniz anlayamazsınz aslında gozle görünür birşey ama bu konuda uzman olmadığınız için bilmeniz imkansız ayrıca çok küçük yaşta kaza sonucu dahi kanaması olan kızlarda yırtılma değil zedelenme oluyor ve zamanla kendini yeniliyor zar Allah öyle birşey yaratmış yani ilişki olduğunda kan gelecektir tabi esnek olma ihtimali var o durumlarda normal doğum yapınca bozulabiliyot
Endişelenmene gerek yok öyle kolay bozulacak bir şey değil kesinlikle aksine zor
semali42
Esnek olduğunu bende biliyorum😀 git te bunu erkeklere anlat😄 ilk ilişkiye girmemle kanamam olmazsa bakıre olmadığımı duşunecektir bu yüzden endişelerim var😥
Canım hiç korkma illaki an gelecektir psikolojini rahat tut zaten 3 cm bisi girmedyse elinde sonunda ilişkide kan geliyor ki şayet böyle bi yargı da yaparsa eşim doktora gidersin doktor gerekli açıklamayı yapar sıkma canını gelir ama
- Düzenlendi
Hshshdhdhhd ben 1 yıllık evliyim bakireydim bende benden hiç kan gelmedi ama eşim çok şükür bişey demedi lafını falanda yapmadı inşallah ta yapmaz
- Düzenlendi
Hshshdhdhhd benimki 3 günde bozuldu bunalıma girmiştim neden olmuyor diye. Bi de evlenmeden olmaz diyenlerdenim o kadar bekledik neden olmuyor diye hayal kırıklığı yaşamıştı m😄
Ysmnn122
Şanslısın canım😞 benim sevgilim bu tür durumlara çok düşkün olduğu icin benim korkularım var hakkımda öyle duşunmesini istemem ailem de ayni şekilde
Deleted9 aynen bende evlenmeden asla olmaz😄
Hshshdhdhhd sayımız az kaldı ama 😀😀😂 ya tabi ki diğerlerine de saygım var herkesin seks hayatına kimse karısamaaaaz🙂😊😇😂
Hshshdhdhhd ama ben bakireydim
Hshshdhdhhd bu zihniyette biriyle olmana üzüldüm ailenede aynı şekilde. Sen kendini biliyorsun bi kan damlası mı olayı değiştirecek? Sevgilin biraz olsun araştırdıysa böyle şeyleri zaten bilgisi vardır , sana da güvenmese evlenmek istemez bence. Ayrıca kafana da takma bi yerlerden atlamayla zıplamayla olucak şey değil 😌
Hshshdhdhhd bakiresiniz kesin bilgi… çünkü hiç ilişkiye girmediniz :) ilk ilişkide benim de kanama olmadı neden niçin bilmiyorum. Öncesinde bisiklete binme acı ve kanama olayı yaşadım ama o zaman hiç ihtimal vermemiştim hala da vermiyorum.
Nimess
Bizim buradakıler bakırelik olayına cok ama cok düşkün her ne olursa olsun bende kendimi o durumda kötü hissetmek istemem eşimden utanırım.
Deleted9 aa bu ben 3. Günün sabahı oldu ama cok az kan geldi adama kalk doktora gidelim dedim saçmalama dedi 1*5 yıl bebek isteyip olmadığında doktora gittiğimde kızlık zarının çok kalın olduğunu henüz yırtılmadığını öğrendik 😆 bir operasyon ile doktor kızlık zarımı kesti
Hshshdhdhhd sende sıkıntı yok ama allah bilir esnektir , yoktur o zaman kan gelmez kendini kötü hissetme dediğim gibi sen kendini biliyorsun ilişkiye girmediysen bakiresindir 😌 ayrıca eşin olacak kişi senin tavrından duruşundan anlar ilk defa yapacağını 🙈