#ben 15 kilo
Diyet yapıp güzel kilolar verenler ?
Yelda 2yil önce 15 kilo
Su diyet İşine heveslenip bi ben tamamlayamadım herhalde 😂😂 tuz şeker kestim ama kahve yanı sunumu görünce kendimden geciyorum benimkisi Abur cubur kilosu
Yelda öneriiii❤️❤️
sexsi_hatun24 tatlı haftası biri olarak kontrolü kaybetmiştim 175 boy 78 kiloyum diyetisyene başladım büyük oynuyorum ve hedef 65 diyorum 🙈 ama sanırım motivasyona ihtiyacım var öneriler diyorsanız listelerimi atabilirim
Yelda 20 kilo Verdim 😅 arkasindan hamilelikte 19 kilosunu geri aldim 😍🤦🏻♀️ Suan 3 ay oldu ve sadece 3 kilo kaldi 😅 dun tekrar diyet ve spora basladim simdi hedefim dahada zayif olmak 9 kilo Vermek istiyorum
Yelda bende 162 boy 57,5 kilo ile diyetisyene başladım 11 gün önce. 1 hafta sonunda 56,700 e düştüm. İnan bende tatlı hastasıyım çayımı 3 şekerle içiyordum 11 gündür ağzıma şekerli hiç bişey sürmedim. Giden 800 gram bile acayip farkettiyor hele bide yağdan veriyorsan. Aynaya bakınca mutlu oluyorum öyle motive ediyorum kendimi. Şey düşün mesela istedğin kiloya giyince giydiğin kıyafetlerin üstünde duruşunun seni nasıl mutlu edeceğini düşün ben öyle yapıyorum 😂
Yelda 4 ayda 20 lilo verdim diyet ve leslie ile yürüyüş yapamadım malesef. Tam kapanma yasaklar felan derken leslie imdadıma yetişti 😊
- Düzenlendi
Yelda 63kilo ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim şuan 50 kiloyum kızım 18 aylık Leslie ve aralıklı oruç diyeti sayesinde ve korumadayim artık hayatımda hamurisi kızartma makarna pirinç pilavı beyaz ekmek ağır tatlılar yok 😂 spor ve günlük yürüyüşe devam vucudum baya sıkı hiç sarkmam olmadi spora borçluyum
63 le hamile kaldım 80 le doğuma gittim güncel 61,5 hedef 50 😄
Acabakimm neredeyse aynı hedefimiz 😄 Ama ben hala gebeyim 8 aylık. Bana doğum sonrası eski kiloya dönmek için ne yaptığınızı da anlatır mısınız? Bir de normal doğum mu yaptınız yoksa sezaryen mi? Ben belki normal doğum yapamayabilirim bazı sıkıntılardan dolayı, sezaryen olursa da sporu nasıl yapacağım diye düşünüyorum açıkçası
Acabakimm umarım benim de öyle olur ya, sezaryen doğum yapan kaç arkadaşım kendiliğinden kilo verdi eski haline döndü ama çevredeki herkes nedense insanın üstüne üstüne geliyor sezaryen olursa doğum kilolarını veremezsin, ödemini vs tam atamazsın diye. Gerçi takmıyorum onları, dinlemiş gibi bile yapmıyorum ama böyle sizin gibi eski haline dönebilen kadınları da görünce motive oluyorum 🌸
Acabakimm umarım benim de öyle olur ya, sezaryen doğum yapan kaç arkadaşım kendiliğinden kilo verdi eski haline döndü ama çevredeki herkes nedense insanın üstüne üstüne geliyor sezaryen olursa doğum kilolarını veremezsin, ödemini vs tam atamazsın diye. Gerçi takmıyorum onları, dinlemiş gibi bile yapmıyorum ama böyle sizin gibi eski haline dönebilen kadınları da görünce motive oluyorum 🌸