Kizlar ben 22 yasinda genc kizim. Her ay duzenli sekilde adet oluyorum (yani her ay, diyer aydan hemen hemen 3 gun once regl oluyorum). Reglim genelde ilk gun agrili agri kesiciz imkansiz durmasi o derece ama…
Gecen ay reglim yeni baslayan staja denk geldigi icin baya bi agri kesici aldim (1200mg ibupforen). Dogal olarak kanamayi azaltmisti biraz ama cok degil.
Bu ay reglime 1 hafta kala koyu kanamalarim basladi (cok degil ama pedsiz de duramicak sekilde). Ilk defa boyle oldu korkuyorum normal mi???🥺🥺 Ara sira oluyodu reglimden 2 hafta sonra boyle kanamalar ama onlar max 2-3 suruyordu, bukadar uzun diil.
Ve reglim dun gercek anlamda basladi (kirmizi kandan anladim), ama hic bir sekilde ne agri ne sizi hissetmedim (kanama miktarim buna ragmen normal gorunuyo). Herzaman, Her ay deli sekilde olan regl sancilarim bu ay hic ama hic olmamasi normal mi? 🥺🥺
gecen ay ki ictigim agri kesici duzenimi maffetmez diilmi heleki ilerisi icin dogurganligimi etkiler mi??🥺🥺🥺 bu ay dogal olarak hic agri kesici almadim cunku agri yok ve agrimadigi icin korkuyorum acaba dengemi mi bozdum yaaa😢😢