SamiYuseinov Emsal Nası anlayamadım canım zate bende yumurtlama gunumde ilişkiye girmiştim ogunden bugune 12 gün oluyor😊
SamiYuseinov Emsal adetten tutmuyorum ilişkiden belirliyorum canım ogunde doğrganlık gunuydu ogunden bugune 13 gün oluyor canım yarın adet gunum bilmem artık hayırlısı 😊😊
SamiYuseinov Deryasss canım benim bugun adet gunumdu ama gelmedi göğüslerim şişti ve bulantım başladı ve ustunuze sağlık baş ağırısı tuttu beni yaptım bugun idrar testi negatif cıktı bilmem artık nezaman yapsam sizce gene hangi test ler daha güzel 😊
Seymaa Revane ayy ypk artık kabız oldu diye hmilesin demek ne demek 😬 bende ishal oluyordu gebeliğimde 🤢
Prensannesi_190 Sevvalsaglamm Baybymom lincleyn diye yazmadm aptal aptal konusmayin sadece konu actim bosluga düstüğümu söyledim yorumlar iyi gldi Ama sizin gibi malukatlar sinsi gibi bekliyo postumdan uzak dur Ha bu arada En azindan seninn gibi kocaya kacmadm kaçmadim 🤣
Sevvalsaglamm bbusra ah canım geçti sanmıştım ama hala devam ediyor geliyor bi 10 saniye sürüp gidiyor ama normalmiş 3 4 ay bu şekilde okurmuş yerleşmeden dolayı
Seymaa Sevvalsaglamm oyy maşallah 😍😍 sevindim rabbim vaktinde ve hayırlındoğum nasip etsin 😍😊❤️ Happy moma girşn o zaman 🤣☺️
Seymaa Revane yani olabiliyor, ama birden kesin bir cevap vermek biraz değişipime gitti yani ne bileyim
Sevvalsaglamm Seymaa Amin canım inşallah 😍😍❤️❤️ Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏🏻🙏🏻❤️ Giriştim vallahi hemen Happy moma 😂❤️