samire kızlar lütfen yardım edin bana, ben spiral takdıralı 7-8 ay oluyor,10 aylık bebeğim var 3 aydır hastalanıyorum, bu ay hastalanmadım 1 haftadır gecikme var ve çok korkuyorum acaba hamile kala bilirmiyim, lütfün bir şey söyleyin.
Fidan Emsal gerekmesijce altdan bakilmaz .ben hamilelikden once gitdim ozaman sordular hamilemisin yok yeni evlendim ozaman altdan bakdilar cok kotuydi sonra ama iki gub gecdi gitdim ozaman ustteb bakxikar
samire Fidan salam ürəyim, necəsən? Bu gün sevindimki xəstələndim amma çox az gəldi və kəsdi, sabah həkimə yazılmışam gedəcəm görək nə olur. Əgər qalsam bu İnşAllah 4-cü balam olacaq.
SamiYuseinov Fidan canım hamilelite camaşır suyu kullanabilirmi insan ve ya her hangi temizleyici şeyler bilgi verersen sevinirim😊
Emsal SamiYuseinov her zaman yapıyorlar ben akşam 5 de vermiştim kanı bir saat içinde haber geldi Türkiye’de
SamiYuseinov Deryasss merhaba elevit hamilelik vitamini hiç kullanan varmı ve guzelmi ve kilo falan aldırıyormu 🥰
Kar011 Merhaba kizlar adetim 2 gun gecikti test yaptim silik cikti az bisey beli oluyor ama belim ariyo ve bacaklarim adet olcakmish gibi sizinde boyle olup ta hamile olan var mi
SamiYuseinov Kar011 evet benimde silik çıkmıştı hamilelik ufaktır ondan canım ama hamilesiniz siz gene yapın bir kaç gün sonra 😚
Kar011 SamiYuseinov SamiYuseinov adet agrin oluyomudu benim var da ssnki her an adet olcakmish gibi 4,5 gun oldu oyle
Ees Kar011 göğüslerimde hassasiyet vardı kasıklarıma arada kramp giriyordu sabah uyanınca midem bir tuhaf oluyordu ama hiç kusmadım hamileliğim boyunca ve koku kokular beni öldürüyordu bide acayip uykum geliyordu
SamiYuseinov Kar011 evet oluyordu canım göğüslerde dolgunluk sanki adet gelecek gibi oluyor sen yine yarın yap test emin olun🥰
Kisver SamiYuseinov merhaba benimde goguslerimde agri var adet olucakmiw gibi 1gun gecmiwdi test yaptim negatif cikti artik 6gun gecti adetimden 1,2gune yine test yapicam adet olmazsam sizce gogus agriyorsa hamilelik ola bilirmi?
SamiYuseinov Kisver evet mumkundur bende hamileyke erken yapmıştım test cıkmamıştı sonra bir kaç gün sonra yaptım silik cıkmıştı sizde yine bi deneyin😍