10 aylık evliyim eşimle güzel bir cinsel hayatımız var utangaçlığımı çoğunlukla attım ama argo konuşma kısmını yapamıyorum eşim de sever mi bilmiyorum açıkçası misyoner pozisyonundayken eşim bilerek yarım giriyor yalvarır gibi surat ifadesine bürünüyorum yaa hadi iyice gel diyorum onu tutup kendime çekiyorum bazen biraz daha hızlı, hadi aşkım vs gibi şeyler söylüyorum ama argo kullanamıyorum ne yapabilirim? Bir de ben eşime oral yapıyorum ama o bana 1 kere yaptı sadece çok huyludur kendisi ilk yaptığında ağzına kötü bir tat gelmiş bir daha yapmadı alttan alttan söylüyorum bazen ama hiç oralı olmuyor hadi öp biraz diyor kendi organından için sen niye öpmüyorsun deyince lafı değiştiriyor ne yapabilirim?
İlişkide argo konuşma
Birkadin genelde o söylemeden ben yaparım burda çok post gördüm sperm kokusu falan gibi ama eşimin sperminde koku falan da yok mesela kıyafetin ıslanır da çamaşır kokusu olur ya onun gibi bir koku 😂 kötü gelmiyor bana bilemiyorum zevk suyunun da tadı yok aslında sadece oral sırarında ağzıma geldiğinde ağzımın içi yapış yapış olmuş gibi hissediyorum o biraz midemi bulanıdıryor 😂
Gizzemm sende yapma canım madem onun bu şekilde hoşuna gitmeyen birşeyler var ve dile getirmekte zorlanmıyor sende yapma, böyle şeyler karislikli olur, seninde kendine saygın olduğunu karislik almadığın bir zevki onada yaşatmak istemediğini söyle 🤷 sonuçta eşler arasında bir taraf istediği hazzı özgür bir şekilde yasayamadigi zaman bir eksiklik oluyor tamamlamasi zor umarım çözersiniz :)